Bebekbaylar Devlet hastanesinde normal doğum yapacaklar yada yapanlar maskeyle mi duruyorsunuz orda allahim yardim etsin şancı yokken bile nefes alamazken şancı varken nasil olacak maske allah yardimcimiz olsun
MustafAyse Bebekbaylar korona testi yapiyorlar once pizitifse zaten ayri ortamda kaliyo zeynep ksmilde oyke
aslannaz21 Bebekbaylar devlet ozel farketmiyor maske zorunlu ve ben 2 maske takiyorm markete gidince bile dogumda da odaya cikincada takicam riske atamam sizde atmayin allah korusun
Nursel725 Bebekbaylar inşallah zorunlu değildir çünkü o an nasıl nefes alıp verilicekki . İnsanın başı döner nefessizlikten
Selly Bende merak ettim bu konuyu ama maskeyle değildir diye düşünüyorum düşünmek istiyorum 😀 dediğiniz gibi nefes alamazken bide doğum sırasında falan ikinirken maske takılmaz heralde ne özelde ne devlette 😲
Bebekbaylar aslannaz21 normalde bende çift maske kullaniyorum fakat o an kullanabilirmiyim bilmiyorum nefese oksijene ihtiyaç oluyo vucudun ama biz maskenin içinde verdiğimiz karbondioksiti solumakla meşgulüz 😔😔😔