essyagiz Medical Park Gaziosmanpaşa , doktor önerilerinizi alabilir miyim bayanlar? Bu hastanede hamilelik sürecini geçiren veya doğum yapanlardan düşüncelerini rica edeceğim💞 Ben 20. Haftamdayım ve içime sinen bir doktor henüz bulamadım..😔 Biraz fazla ilgilensin güler yüzlü doktor olsun istiyorum..
Zuhal2205 essyagiz hangi semttesin canım. Ben baypark hastanesine gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim 🌸
essyagiz Zuhal2205 Kağıthane’de oturuyorum canım. Ama yeterki iyi bir hastane iyi bir doktor olsun, çok uzak değilse giderim☺️ Doktorun ismi ne canım?
EzgiTokTopalolu Shahla hanıma gidiyorum 37.haftamdayım tam aradığın doktor diyebilirm ilgili güleryüzlü çok tatlı birisidir
essyagiz EzgiTokTopalolu Teşekkür ederim🌸 Yabancı doktor mu acaba? Ultrasonda uzun uzun bakıp açıklama yapıyor mu size? Benim doktorum 3 dk dan uzun bakmıyor 🙈 Ayda bir gidiyoruz zaten biraz detaylı açıklama yapsınlar istiyorum ☺️
Kbrazkul EzgiTokTopalolu merhaba doğum yaptınız mı memnun kaldıysanız yorum yapar msiiniz bende o hastaneye gidiyorum
EzgiTokTopalolu Evet kendisi azeri kafana takılan herşeyi en ince ayrıntısına kadar yanıtlar muayeneside en az 15-20dakika sürer