Aysekoroglu Bedistelek aynen yalancı gelip geçiyo inşallah vaktinde sağlıklı doğumlar yaparız ben ilk hamileliğimde erken doğum yapmıştım bunda da öyle olur diye korkuyorum hep
Ozlem23 HappyMom 20 gün oldu doğum yapalı her yerimden uyku akıyo 😄 ama genede çok güzel birşey bı gulumsuyo hersy geciyo 😍🥰
glnzem 09Selda34 ben 38+4 teyim dün çatı muayenesi oldum hiç korkulacak bişey yok hiç acımadı. Kendinizi kasmayınca acı olmuyor
Miniikanne glnzem nasıl bıse catı muanesı ben hayatımda hıc cıkmadım o catala ve cok gerılıyorum acıyormu mesela agrı oluyomu
glnzem Miniikanne doktorum çatalda yapmadı muayenemi normal sedye üzerinde yaptı ve hiç acımadı. Kendini kasmamalısın eşinle ilişkiye girecekmiş gibi düşünüp kendini rahat bırakman gerekiyor
Miniikanne glnzem o gelecegı zamanı bılıyordur o gunu beklıyordur sen bol yuruyus yap comel kalk merdıven cık ın o destekler gelmesını
Miniikanne glnzem anladım catı muanesıne cıkan bı arkadasım ıste dedı dogumu tetıkleyen bırsey tabıkıde ılla agrıyo falan dedı de
glnzem Miniikanne benim hiç acımadı canım ilk doğumum olmasına rağmen 🤷🏻♀️ Umarım Doğumu tetikler çünkü hiç açılmam yok 🙄
Miniikanne glnzem dedıgım gıbı comel kalk yuru falan bunlar baya faydalı ama nasıl gelecegı ne zaman gelecegı bebegımız karsr verıyo bız degıl malesef:)