momsboys Esialp benimde 2. gebeliğim ilkide erkekti aynı seyler valla benim kusmam bulantımda bitmedi
Esialp momsboys benim hiç kusmam olmadı ilk aylarda bulantı ve bas dönmesi vardı peki bebeginiz kayıyor mu tekme mi atıyor
gullcannn Esialp Hem bel ağrısı hemde aşağıya olan baskı. Baş aşağı pozisyonlu geceleri yatakta dönemiyorum bile birde 2 hafta önden gidiyor oğlum. 40. haftaya kadar gelmezse nasıl dayanicaz bakalım. Tek iyi olsunlarda acılara alıştık artık. Nstye giriyormusn
Esialp gullcannn hayır canım en son 34 haftada gittim girmedim şimdi 2 hafta sonra gideceğim bilmiyorum girermiyim
gullcannn Esialp Ben 34+5 ’te gittigimde başladım. Kontroller haftada 1 e düştü. Dün akşam gidip nstye girdim yine. Her doktorun hastanenin uygulamasi farklı oluyor
Aysekoroglu Bedistelek ay bende de var o dün doktor kontrolüm vardı doktora dedim bebek büyüdükçe daha sert olur hareketleri deri birde yalancı sancılar olabilirmiş nst yede soktu normal sancım yok dedi
Betul97 Hanımlar belirtiler kusma bulantı ne zaman ortaya çıkıyor ben 7. Haftaya giricem daha hiç bi belirtim yok
ilkgozagrimhavinim Betul97 değişiyor o kişiden kişiye. Benim çok az belirtim olmuştu. Ne kusturacak kadar mide bulantım oldu ne de ağlatacak kadar aşermelerim😇
Aysenur21kivanc HappyMom glnzem benimde 15 ama acilman varmış haftaya doğum için yatış yapabilirmişim hayırlısı bakalım 🥰