HavvaFer haticemelek35 37+6 olduk maşallah epeydir hareketli benimki ama son haftalarda aşağı doğru baskılar ve bebeğin kasılmaları çok arttı
glnzem haticemelek35 benimki de aynı şekilde tepiniyor içerde resmen 😁 doktorum hareketli bebek sağlıklı bebektir rahat bırak çocuğu dedi 😂
Bilge44 haticemelek35 Benim 37.haftada hareketlerde çoğalma başladı birden 38+0da doğum gerçekleşti 👍🏻👶🏻🧿🥰
haticemelek35 HavvaFer bende de öyle oldu ilk zamanından belli cok hareketliydi sonra bi ara hareketleri azaldı son iki günden belli fazla hareketli aşağıya baskı yapıyo
haticemelek35 glnzem aman sağlıklı olsunlar da Gerisinin önemi yokta birden hareketl i olunca heyecan sarıyor insanı doğurucam mı diye😊😊
haticemelek35 Bilge44 Yaaa Ne Güzel Rabbim Acısını Göstermesin İnşallah 🙏 Darısıda Tüm Bekleyenlere Benim İlk Gebeliğim Bide Tüp Bebek Cok Heyecanlıyız 🙈
Bilge44 haticemelek35 Amin inşallah 🤲🏻 benim de ilk bebeğim 15 gün oldu doğum yapalı 👶🏻🧿 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, size de hayırlısı ile gelsin 🤲🏻👶🏻🧿🥰
haticemelek35 ogrencianne35 bende Öyleyim Kuzum Valla Rabbim Hayırlısıyla Kucağımıza Almayı Nasip Etsin İnşallah Sen Kaç Haftalık sin 🤗