Seraykg 5+4 lük gebeyim açık renkli pembe akıntım geliyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum başına gelen oldu mu
SMMM123 Bebek rahime yerleşirken çok açık pembe veya kahve akıntı normal diye biliyorum. Adet knmsi gbi olunca tehlikeli diye duymustum. Yine de doktoruna danış canm riske atma. Eğer daha hiç Dr a gitmediysen acile bı git ne olur ne olmaz
Pelin-1 SMMM123 acik pembe akimti normal degil maalesef aynisini yasadim ve rahimde kanama alani gorulmuştu😐
Pelin-1 Seraykg imkanlari.zorlayabiliyorsan simdi git derim ama imkan yoksa yapcak bisey yok cok ayakta.kalmamaya calis
Seraykg Meralrabiamhmt kullanmıyorum acile gittim yerleşme kanaması da olabilir düşükte olabilir mecbur bekleyeceksin dedi
SMMM123 Pelin-1 Doğrudur canm bnm başıma hiç gelmedi sdce duyduğum bu korkutmak da istemedim. Ama en guZeli acile gitmek riske atmamak. Sanada geçmiş olsun canim
Mlkikiz Seraykg iğne oldunmu kanaman başlarsa uzan fazla kıpırdama ve iğne için birini çağır ayrıca fitilde kullan bir iğne fazladan hep yanında bulundur
Seraykg Mlkikiz canım acile gittim progestan hap olarak verdi kendi doktorum lada iletişim halinde olacam inşallah
Mlkikiz Seraykg benim sürekli kanamalarım oluyo iğne oluyorum mutlaka aklında olsun fitilide kullanıyorum ama iğne çok etkili