Mom047 Aysenur_20 aynıyız sizin ile.Bu haftalarda bir şikayetiniz varmı acaba? Benim göğüslerde karında kabarma koparma ve kaşıntı var.Tahliller temiz.Doktor mantar ilacı verdi
Birtane2307 momof3 bizimde oglusumla 69 gunumuz kaldi 30+1 deyiz ama sezeryan olacagi icin 59 diyebilirim😁
mjora 1Prens1Prensesannesiyim Allah sağlıkla sorunsuz kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bir sorun olmayacak 😊
Mom047 Hayla34 aynıyız sizin ile.Bu haftalarda bir şikayetiniz varmı acaba? Benim göğüslerde karında kabarma koparma ve kaşıntı var.Tahliller temiz.Doktor mantar ilacı verdi
Neslihnss Son 53 gün 💙 Eşim şehir dışında 37-38. Haftamda gelecek inşallah bebiş erken gelirse de hemen gelecek tabi ki ama biraz endişeliyim ailem de uzak da yanlız yaşıyorum şuanlık .. Erken gelir diye kafaya koymuşum neden bilmiyorum..🥺🙃
Mom047 Mom5444 aynıyız sizin ile.Bu haftalarda bir şikayetiniz varmı acaba? Benim göğüslerde karında kabarma koparma ve kaşıntı var.Tahliller temiz.Doktor mantar ilacı verdi
Mom5444 Mom047 benim son 2 gündür idrarda birazcık yanma vardı ama dün iyidi bol bol su içtim bi kaç gün ☺️ Benim arada regl ağrısı gibi ağrılarım başladı ve bazen bebeğim çok kasılıyor arka arkaya onun dışında yorgunluk var gibi ama çok şükür başka bi sıkıntım yok ☺️