Seda_selim Berrinsahinn âmin canım inşallah evet benimkide erkek heyecanlı bi bekleyiş içindeyim bende senin dediğin gibi
Berrinsahinn Seda_selim kalçama kramp giriyor bu hafta onda çok zorlanıyorm.kasılma fln olmuyor şimdilik onlar için erken galiba sende oluyor mu peki
Seda_selim Berrinsahinn Benim karnımda sertleşme oluyordu akşamları magnezyum kullanıyorum birde 34 .Haftama kadar progestan kullanıyorum
Berrinsahinn Seda_selim magnezyum bende kullanıyorum bel ağrılarım ve kramplar için.progeatan ne için kullanıyosn peki
Seda_selim Berrinsahinn progestan i doktorum karnımdaki sertleşmeden ve kasılma olmasının erken doğum rıski olabilir dedi biz ber ihtimale karşı 34. Haftama kadar kullan dedi şuan rahatım Allahtan su an da bide kontrollerin 10 güne düştü bu surecte
Berrinsahinn Seda_selim karnındaki sertleşme nasıl oluyor cnm tüm karın mı sertleşip acıyor.bendede oluyor ara ara ama bebek sertleştiriyor galiba
Seda_selim Berrinsahinn Ya göğsümun altından itibaren üst bölgesi sertleştirdi geceleri dönemiyordum dönerken canım aciyodu hep şükürler olsun su an rahatım ağrım falan yok suan
Berrinsahinn Seda_selim iyi bari çok şkr Allah kolaylık versin şu süreci kolayca atlatırırz inşş burda direk mesajlaşma giib bşy yok mu çevrem de hamile de yok insan birine rastlayınca herşeyi konuşmak sormak istiyor 🤣