Hamisannesi 7 haftalık hamileyim cok rahatsız oluyorum sizdede boyle oldumu bas agrisi mide bulantısı yemek yememe
Fatmatnkakgn Hamisannesi fazlasıyla bazen ağlayacak duruma geliyorum doktorum düşük dozda mide bulantı ilacı verdi fakat kullanmak istemiyorum
Nurklc38 Fatmatnkakgn canım 7 ye kadar sürdü 8. Haftada kendime geldim şimdi hiç öyle şeylerim yok Allaha şükür olsun
Hamisannesi Ne yapmam gerekiyor asiri rahatsız oluyorum hicbsiey yiyemiyorum kendi evimden tiksiniyorum
Kafam Hamisannesi zorlama kendi tıskınır hiç yiyemezsin sonra canın o an ne yemek isterse ye sadece kahvltı yatıstırıyo oyle hafıf olarak yıyebılırsın agır yemeklerden uzak dur cok kotu yapar mideni su iç ama içinin almıcagı kadar zorlama suyuda oda bulandırıyor karpuz peynir ye bak ıyı doneme denk geldin hem doyurucu hem sağlıklı hem fresh
Gulsenyilmaz İlk 17 hafta mide bulantısı kusma bas ağrısı yasadim ve üstelik başka memlekette tek basimaydim eşim göreve gitti bir ay ne çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum , Allah yardimciniz olsun kızlar cok zor süreç ama sonu paha biçilemez 🥰
Hamisannesi Gulsenyilmaz İlk çocuğum bir deneyimim yok doğumdan asiri korkuyorum ve şimdiden stres oluyorum 🥺🥺🥺🥺
Gulsenyilmaz Hamisannesi benim de ilk doğumuma az kaldı bol bol dua et insallah sag salim kucağına alırsın ☺️
41irem Hamisannesi evet benimde en kötü geçen haftalarımdı yedi sekiz dokuz üç hafta sıktım dişimi onuncu haftadan sonra biraz biraz azalmaya başlamıştı benim
Sedadmrr Hamisannesi benimde aynı 7. Haftada başladı mıde bulantısı kusma ve hala devam ediyor 18 haftalığım. Bu yüzden cidden anlamda da kilo kaybım oldu. Yemek yemeyi özledim artık😪