ozklcayse Merhaba annelerim. 33 haftadayız . Akıntılarınız ne durumda, hangi renkte acaba. Benim bazen sarı bazen beyaz. Arada birde sancı kasılmalar geliyor saniyelik sonra geçiyor. Bide çatlaklar başladı siz ne durumdasınız
Nehirimmm06 ozklcayse 30+1 im akıntı aynı dediğin gibi sancım olmuyor ama kasıklarımda batma oluyor ilk hamile kaldığım zaman gibi çatlağım da olmadı şu anlık
aycanasel ozklcayse merhaba bizde 32.haftadayız akintilar benimde sizin gibi degiskenlik gösteriyor ama genelde beyaz. Çatlaklara gelirsek sizin yeni başladıysa şanslısınız bence,onca krem kullanmama raen yine de engel olamadim adeta harita gibi oldum dogumdan sonra gecer diye umuyorum ama gecmezse de cani sagolsun artik 😊
merveklyc ozklcayse 30+5 deyiz🤰 Akıntı benim de aynı sarı ve beyaz hep öyleydi enfeksiyonum yok çok şükür. Çatlağım da henüz hiç yok🧿 Kasılmalarım oluyor arada sırada hafif sancı ile beraber yalancı sancılar diye düşünüyorum 🙂
Begumhane ozklcayse bende çok oluyor ya beyaz renkte akıntı 32+6 dayım ama normaldede akıntım olurdu ama hamilelikte akıntı rahim büyümesinden kaynaklı diye biliyorum
dmldkc__ 33+1 deyim akıntılarım hamilelikten öncede vardı hatta bekarkende oluyordu çok bi değişiklik olmadı. Çatlağımda şuanda yok inşallah olmaz bundan sonrasında da 🙈 yalnız ayaklarım balon gibi 😔
ozklcayse Evet ayaklarım şişiyor. Akşamları kolun uyuşuyor. Yan tarafa yatınca bebeğin o tarafa düştüğünü hissedebiliyorum artık.
Hayalleredogru 34+1 iz şimdilik çatlamadık ama akıntı çok oluyor özellikle sarı çok kullandım fitil falan ama geçmedi canım
Mom087 ozklcayse 31 haftalığım akıntım var senin gibi catlaklarım 2 inci ayda başladı ara sıra sancılarım oluyo ama ayaklarım şişti bide fazla ayakta duramıyorum cok rahatsızım o konuda
MDT ozklcayse 32. Haftadayım.bir haftaya kadar su gibi Ya da beyaz akıntım oluyordu. Çok fazla. Bir haftadır Akıntı biraz azaldı ama rengi sarıya döndü. Doktorum tahlil ver dedi. Dün acilde tahlil verdim enfeksiyon çıktı. Monurol diye bir ilaç kullan dedi doktor. Yarın alacam ilacı. Sizin de yoğun renkte bir sarıysa tahlil vermenizi tavsiye ederim
Mumyy ozklcayse çatı muayenesi için henüz erken diye biliyorum ben 32.haftadayken bebek pozisyon almıştı ilkinde de erken dönmüştü bebegim
elifsgr ozklcayse merhabaa bizde 31+ 6 olduk benim de akıntılarım çoğunlukla beyaz bazen sarımsı yeşilimsi oluyur oda malesef enfeksiyondan kaynaklanıyor 😔