Nikobay Kızlar 15 haftalık hamileyim. Sağ göğsümün kahverengi olan kısmında küçük bir sertlik var dokunursam hafif ağrıyor yoksa farketmiyorum. Sizde oldu mu böyle şeyler ? Hamilelikten midir başka bir sebebi olabilir mi evham yaptım
Zeyyyn Nikobay benimde o haftalarda öyleydi 20 haftaya giricem hassasiyetden anca kurtuldum dokunamazsın canım çok yanardı
iremyasar Nikobay benimde göğüs uçlarımda çok fazla hassasiyet var birde öncesinde sağ göğsümde ufak bir kist vardı şimdi sağ göğsüm çok fazla ağrı yapıyor elime şişlik geliyor uçlarında sarı kabuklanmalar da oldu
Nikobay iremyasar kist hamilelik öncesimiydi geçti mi daha sonra? Bir de doktorla konuştun mu bunu canım
iremyasar Nikobay gebelik öncesinde vardı evet ama gebelikte kist olan göğsüm daha bi hassas oldu acımaya başladı meme polikliniğinden randevu aldım yarın gidicem inşallah ama kabuklanma hassasiyet için normal bulgular olduğunu söylemişti doktorum canım
Nikobay iremyasar iremyasar anladım. İnşallah normal bir durumdur. Hamilelikte vücut baştan sona değişiyor. Süt bezlerinden kaynaklanıyordur diye düşünüyorum ama yine de tedbirli olmakta fayda var tabi