ss_umay bebek için ikisi onlu biri beşli üç hastahane çıkısı aldım. İki ince battaniyesi war içlerinde zaten bir tane de kalın aldım ne olur ne olmaz diye, alt açma bezi aldım üç tane tek kullanımlıklardan ikisi bebiş için yedek olsun diye iki. Biri de bebeğimi koyacakları yerin altına sericem steril olsun diye. Biberon aldım emzik bile aldım🙈losyon yağ bunlar gereksiz belki ama yine de aldım pişik kremi aldım bebeğimin her kıyafet poşetinin içine birer bez ekledim we yedek bezler de aldım(ben şeffaf poşetlere koyup stickerladım yazdım üstüne tek tek). Sonra mama aldım ne olur ne olmaz çocugum aç kalmasın bi tane de bebek kaşığı aldım süt sağma pompası aldım tırnak makası we kağıt törpü aldım aklıma gelenler bunlar.
Kendim içinse iki lohusa piJaması biri kısa biri uzun bir de normal pijama toplam üç tane. Bi terlik tahta tarak(acı çekerken tedawi edici ilginç ama :) ) ince bir hırka, terlik taç, depend , normal ped, iki adet emzirme sütyeni we bikaç alt çamaşır, göğüs ucu balmı, eşofman altı we önü düğmeli bir tunik(bu Allah nasip ederse çıkarken giyeceğim). zemzem hurma, meryem ana otu, we Kur an ı Kerim 💙 Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasib etsin 👶🏼👼🏼