zeynnn41 Merhaba arkadaşlar 7+5 haftalık hamileyim ayağım kabloya takıldı düşmedim ayağım tökezlendi bişey olurmu bu kadarcık şeyden
ilk61 zeynnn41 Popo üstü karda düştüm😀 Üstüme süt dökülcekti kaynar öle bi zıpladımki koltukta anlatamam iyiyiz çok şükür pozitif düşün🤗kafanı dağıt başka şeylerle bide ayetel kursi Ve nazar ayeti taşı üstünde bence
mrskement zeynnn41 bişey olmayacaksa olmuyor canım Bn bilmiyordm hamile olduğumu perde astım masa kaldırdım lazere gittim yürüdüm çok şükür hiç bişey olmadı tabi öğrenince daha dikkatli olmuştum artık tutunacagi varmış oğlumun içeriyi çok sevmiş şimdide gelmiyor hatta 39+6oldu bugun
poyrazinannesi3547 zeynnn41 aynıyiz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bişey olmaz Allahın izniyle dahada dikkatli olun ben hamile olduğumu bilmeden o kadar boya temizlk yaptk çok şükür Rabbime bşy olmadı
Mom72626 zeynnn41 korkma canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 İlk hamilelik sanırım ? Ben de korkardım sakız yutsam ödüm patlardı 😂 şimdi kızım 21 aylık 15 haftalık hamileyim İnan mi hamile değilim gibiyim 😀
zeynnn41 Mom72626 Rahim genişlemeye başladığı için hafif ağrılar olabiliyormuş galiba öyle mi hafif hafif ama çok az denecek kadar 😀 Bu arada evet ilk bebek
zeynnn41 ilk61 Vallahi çok haklısınız, ufacık bir sarsıntı yaşasam dolmuşa binsem araba sallansa bisey olacak sanıyorum 🤦♀️
Erez zeynnn41 yutsam yazmis tutsam degil bende ilk hamileligimde zorlanirim diye evi bile supurmezdim simdo 10 kilo bebegimi kucagimda taşıyorum. 2.cide herkes saliyor ya 😂
Mom72626 Erez vallahi aynı ben 😂😂 kızım 12 kg anne diye kucağımda. Hatta karnımın üzerine yatıp uyuyor.
ilk61 zeynnn41 Ben hamile olduğumu bilmiyordum .Yemek masası taşıdım tek başıma😀 Ama ayağım burkulmaya başlayınca düz yolda bile dedim nazar heralde.nazar ayeti taşımaya başladım.
Glbnpk zeynnn41 Olmaz merak etmeyin. İnsanlar hamileyken Allah korusun trafik kazası geçiriyorlar yine bebeğe bir şey olmuyor. O çok güvenli bir yerde. 🥰
[silindi] zeynnn41 6 haftalik merdivenden düştüm. Baya kötü kolumdaki yara izlerim daha gecmedi bile ama bebegme bisey olmadi şükür 😊
Gulmom zeynnn41 ben kapı eşiğine takıldım 13. Haftada cok korktum düsüyodum az daha baya sert takıldım bise olmadı cok şükur size de olmaz merak etmeyin insalalhhh. Bide benim riskli gebelik cok şükur Allah korudu . Her daim korusun bizi bebeklerimizi
akgunbirsen Oooo ben bulaşık makinesinin kapağına takılıp karnımın üstüne düştüm ki riskli zamanlarımın başıydı. Hiçbir şeycik olmadı. Bebekte bulunan sıvı onu koruyor Allah korusun bi trafik kazası anında bile bebek sıvı sayesinde zarar görmüyormuş. 😍