Ladyy Deniz59 kaç haftadasınız bende öyle internetten baktım 3 aya kadar içmeyin yazıyor. Okadar başım ağrıyor ki zonkluyor resmen yürürken bile😨
Lulemom Deniz59 bana soğuk şeyler iyi geliyo. Bezi soğuk suyla ıslatıp başıma koyuyorum bazen. Geçirmiyo ama rahatlatıyor baya
HavvaFer Deniz59 bana da sadece parol verdi ağrın oldukça içebilirsin demişti doktorum içiyorum çok şükür bir şey olmuyor🤷🏻♀️
Emofoise İşk gebeliğimde ilk 3 ay diş ağrısından geberirken kadın doğum ve diş doktorunun kontrolünde günde 4 taneye kadar 6 saat aealıkla içtim valla
Ebrusema Emofoise ya o ne gebermekti ama aynısını yaşadım ama ne yaşamak ölüydüm resmen parola kaldım
HavvaFer Deniz59 uykusuzluktan, yorgunluk stresten de oluyor ya da kan değeriniz düşükse halsizlik yapıyor ondan da oluyor 🤷🏻♀️ için bir şey olmaz Allahın izniyle
Ladyy Deniz59 içmeyin.. bol su için ve el yüz soğuk suyla yıkayıp, yatıp gözlerinizi açmadan10 dk nefes terapisi yapın. Nefessiz kalmak (düzgün nefes alamamak) su tüketmemek baş ağrısı yapıyormuş..
Emofoise 15 gün aklımıza gelen herşeyi yaptım nane yağı karanfil buz torbası sıcak su torbası karanfil yağı sarımsak zeytin yağı ve daha niceleri 15 gün 24 saat ağladım meğer boşuna ağrı çekmişim ama yine de doktorunuza danışın
Ladyy Deniz59 bende öyleyim kana kana su içmeyi özlemedim. Suyun tadı bana değişik geliyor hamilelik sağolsun. Limonlu su devam🙈
Emofoise Ebrusema yapacak birşey yoktu valla ben 5. Ayım da antibiyotik bile kullandım insan zorda kalmasın yeter ki
-Papatya33 Buzluga ufak şişede su atın. Donduktan sonra başınıza koyun yüzünüze boynunuza. Öyle rahatlatıyor li ilaç kullanmaya gerek bile kalmıyor