Menfiye_01 Yildizanne benımdeeee🤦♀️ ozel bolge koltuk altı resmen simsiyah yaa ınslalah gecer bende burda beklıyeyım bakalım bunla başa cıkan varmı
thepurple Yildizanne gebelikte koltuk altı genital bölge ve göbekte hamilelik çizgisi olarak baya belirgin bir şekilde kararmaların olması normal. Doğumdan sonra geçiyor. Bende bu durumdan şikayetçiyim ama geçici olduğunu bilmem içimi rahatlatıyor.
Annecik_ Yildizanne doğumdan bir süre sonra geçiyor hiç yapacak şey yok malesef 🤷🏻♀️ İkinci hamileliğim bu benim yine oldu ama geçeceğini biliyorum
Yildizanne Menfiye_01 ya sorma rengim değişti resmen normalde esmerim ama pek dışarı çıkan biri değilim böyle aşırı kararma oldu bende ama bı çözümü olmaliii yaaa
karamelito thepurple bende bir iki saat önce fark ettim özel bölgemin karardığını ve o kadar canım sıkıldı ki anlatamam. Lazeriydim, bir iki defa jiletle almak zorunda kaldım ondan oldu sanıyordum bende 😔 gerçekten geçer mi kalıcı değildir umarım
Menfiye_01 Yildizanne inşallah ozel bolgeme bakamıyorum bıle kuafore gıttıgımde utanıyorum ama kuafor um de dedı gecer dedı dua et yuzune gorunen yere leke atmamıs dedı
Yildizanne Menfiye_01 Aynen yaa benimde yuzmde bişey çıkmadı leke felan ama yinede insan rahatsız oluyor bikini ve koltuk altını öyle horunceee insan kısa kollu giyemio
Konul95 Ilk hamileligimde olmustu bende dogumdan sonra gitti. Yuzumde de var golge gibi o da gecti . Suan pek yok sonlara dogru olursa olur belki
Annecik_ Yildizanne geçiyor denendi onaylandı simsiyahtı resmen doğuma yakın insan tiksiniyor tuhaf duruyor çünkü ama geçti bembeyaz oldu yine
Yildizanne Annecik_ tam olarak nasıl Yapılıyor dediğin şey limon u ve karbonati nasıl yapayım ne kadar eklemeliyim