Ilkanneyim Iyi aksamlar . 16 haftalik hamileyim ama bebegimi hisstmiyorum normalmi acaba yada anlamiyorum ben hareketini falan bilemedim
Oykum_06 Ilkanneyim normal canım ben 18 haftalık iken hissetmeye başlamıştım. Şimdi 26 haftalık olduk. 🥰 tekmelerini hissediyorum.
GulcanDongel Ilkanneyim iyi akşamlar, kimisi erken diyor ama ben 16+5 haftalığım üç gündür kalp atışı şeklinde hissetmeye başladım şükür. 🤲 Endişelenmeyin küçük şuan, ilerleyen haftalarda hissedilir.
Lulemom Ilkanneyim normal daha çok erken. Ben 20. Haftamda hissetmeye başladım. Bebek hareketi mi değil mi diye anlamam 1 hafta sürmüştü 😄 yani net olarak 21. Haftada hissettim
TgbaErms Ilkanneyim ben ilk hareketlerini 21. Haftamda hissetmeye başlamıştım 😊 16. Haftada hissetmemek çok normal telaşlanmayın 😇
thepurple Ilkanneyim hareketlidir ama daha sen hissetmeye başlamamışsındır. Şuan en rahat zamanların. Hareketlerini hissettiğinde uyandırdığı ve uyutmadığı zamanlar oluyor. Takılma bence keyfini çıkar
Dilay24 Ilkanneyim merhabalar, panik yapmayın. Çok normal. Doktorum 20. Hafta da anca hissedersin dedi. 🌸🤲 Bende heyecanla o haftaları bekliyorum.