Asya_Batur Sevcan34 merhaba hanımlar 27+3 günlük hamileyim bende de kolestrol çıktı değer 309 trigliserit 360 çıkmış TSH 1.92 çıkmış çok mu yüksek Allah aşkına yardımcı olun
Sevcan34 Asya_Batur sende troit yani guatr yok ama diğerleri yüksek sende hemen dahiliyeye git cnm öncelikle kendi doktoruna da danış ben öyle yaptım oda dahiliyeye yönlendirdi
Asya_Batur Sevcan34 endokrine yönlendirdi sıra alamıyorum dahiliyeye de sıra bulamıyorum ne biçim iş anlamadım🥺
Sevcan34 Asya_Batur bildirim bırak MHRS uygulamasından ben öyle yaptım geldi hemen gittim ilaç başladılar cmm
Asya_Batur Sevcan34 pazartesi gideceğim inşallah diyet listesi felan verdi mi ilaç ne kullanıyorsunuz 😇
Sevcan34 Busra333 4.89 bugün ilaç başladı doktor cnm haşimato ne oluyo acaba ismini duydum ama tan bilgim yok
Busra333 Sevcan34 hashimato da guatr ile ilgili bi hastalık cnm bende ilaçlarla 3 e düşürdüm ama olması gereken 2,5 altı olduğu için ilaç dozum 0,50 den 0,75 e çıkardm bi kaç gün
Sevcan34 Busra333 bana da dün başlandı 25 gram ile bi ay sonra tekrar çağırdı allah hepimize şifa versin inşallah🤲🏻