Sevcan34 Kızlar dün test yaptırmıştım sağlık ocağında bugün sonuçları aldım tsh değeri yüksekmiş guatr oluşmuş hamilelikten dolayı ve kolestrol 227 🥺 birşey olur mu ya çok korkuyorum dahiliye gitmem gerekiyormuş randevu bulamadım henüz bebeğime zararı olur mu 😓 benim gibi sonuçları yüksek olup doktora giden ve iyi şeyler duyan varsa çok ihtiyacım var buna 🥺🥺
Zeyyyn Sevcan34 kolestrol bebek için zararlı değil ama tsh riskli en kısa zamanda gidin kontrol altına alınsın dahiliye yoksa endokrine bakın
Daphnesmom Sevcan34 tsh için takip gerekir çok yüksek ise ilaç ama kolesterol yüksekliği hamilelerde normal bildiğim kadarıyla yine de dahiliyeye veya doktorunuza danışın
elizli_gunler Sevcan34 canım tsh için bir hap veriyor her sabah aç karnına onu kullanıyorsun. Ben hamilelikten önce gitmiştim erken başlattılar bana
merveklyc Sevcan34 TSH yüksekliği için ilaç kullanıyorum ilaç verirler düzenlerler. Kolesterolüm de yüksek ama hamilelerde normal bir durummuş biraz yüksek olması onun için bişey vermedi korkmayın çoğu hamilelikte olabilen şeyler 🙂
Sevcan34 Zeyyyn allahom korusun korkuyorum ya 🥺😭 zaten çok sorunlu bi gebeliğim var inş bi sıkıntı olmaz bebeğime 😭😭
Sevcan34 elizli_gunler benim yeni çıktı basından beri yoktu 25 haftadayız ilk gebeliğimde de çıkmıştı ama ilaç kullanmamıştım bunda hemen git dedi doktor dahiliyeye korktum bende 🥺
Kbr11 Bendede TSK değerimde yükseklik var öğrendiğimden beri ilaç kullanıyorum ilk kullandığım ilaç fayda etmedi dahiliye doktorum endokroloji bölümüne yönlendirdi şimdi oraya başladım ilacım değişti Allah’a şükür bebeğimde bi sıkıntı yok korkmayın sadece değerinizi takip altında tutmanız gerek ben her ay kontrole gidiyorum sürekli
Zeyyyn Sevcan34 ben 10 la başladım düşmedi direndi resmen 4 ayda 1 lere ulaştık sağlıkla kucağımza alırız Allahın izniyle
61Elif Sevcan34 canım benimde 6,89 çıkmıştı her ay endokrin bölümüne gidiyorum ilk zamandan ber ilaç kullanıyorum şuan 3,25 e düştü 2 buçuğun altında olması gerekiyomuş hala ilaç kullanıyorum endişe etme ama her ay kontrole git çok önemli
Cimen_1409 Sevcan34 bende de var canım olmazsa özele git ilacı kulanmaya başla merak etme ilaç kulanmaya başladığında bebeğine birşey olmaz
Zeyyyn Sevcan34 bende çok ağladım üzüldüm ya Bi şey olursa diye herşey Allah’tan başımıza ne gelcek bilemeyiz dua edin üzülmeyin tsh halledilemicek birşey değil
Sevcan34 merveklyc çok teşekkür ederim cnm benim daha önceden hiç kolestrol falan yüksek değildi hamilelikte oldu sanırım ama oğlumda olmamıştı 🥺 inş ilaçla düzelir troit 😭
poyrazinannesi3547 Zeyyyn Bende 8 çıktı çok korkuyorum Allahım inşallah bian önce geçer düşer kaç mg içtnz inmesi içn bn 25 içiyordum dahiliye 50 mg iç 1 ay sonra gel bakalım dedi Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizde ya
poyrazinannesi3547 Malesf benim tsh 8 çıktı 25 mg içiyordum 50 ye çıkarttı ben ramazan ayında içmemştm ondan fırladı herhalde keşke blseydm içerdm 1 ay sonra gel bakalım dedi Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizde kaç haftalıksnz siz daha yüksek bile çıkanlar var bende çok korkuyorum yine bşy olursa diye çünkü 2 kere düşük yaptm önceden 5 haftalıklen şimdi 7 +5 im inşallah şu tsh düzene girer biran önce
Zeyyyn poyrazinannesi3547 25 başladım sonra düşmedi 50 75 100 125 geldik endokrin uzmanına gidiyorum endokrin uzmanına gidebilirsiniz uzmanlık alanı bunlar