Yeniveacemianne 38+4 günlük hamileyim. Doğum.yaklastikca Bebek hareketleri nasıl oluyor. Artiyormu, azaliyormu. Şiddetli mi oluyor. Doğum yapmis olanlar bilgile dirirse sevinirim😊
kucuktosbik27 Yeniveacemianne benim 40 hafta oldu bugün hep hareketli ama bu bebişe göre değişiyor iti olur yeri daralır hareket azalır suyu azdır hareket azalır bunlar ihtimal dahilinde. Ben 2 saatte bir birşeyler yiyorum yedikçe kıpır kıpır hiç durmuyor ben bu gidişle hiç gelmicek gibi hissetmeye başlamadım değil😅
2-prensesannesiii Yeniveacemianne Ya ben iki dogum yaptim ikisindede hep hareketlilerdi hic hareket azligi yaşamadım. Son aylarda daha da dellendiler 😂😂
Yeniveacemianne kucuktosbik27 Valla canım bnimkide yemek yedikçe hareketli oluyor. Kilomus 2800 ve 4 haftadır sabit kilomuz. Suyu güzel dedi hareketi güzel dediherseyi iyi dediama kilo alması durdu neden se sorunda yok.
Burcuclk kucuktosbik27 hayırlısı olsun inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Bende 39 haftanın içindeyim doktor baskı yapıyor doğur die baya şaşkınım sezaryen die konuşmaya başladı bebek son haftalar hızlı kilo alıyor senin için zor olur vs vs konuşmaya başladı
kucuktosbik27 Yeniveacemianne benimde geçen haftadan beri almamış benimde dikkatimi çekti ama doktor sorun yok dedi ölçümle lakalı olabilir dedi 3400 çıkıyo bizimde
2-prensesannesiii Yeniveacemianne Hayirla sağlıkla kolay bir sekilde gelsin inşaallah 💜💜 rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.
kucuktosbik27 Yeniveacemianne benimde hep öyle geceleri coşuyor birde gündüzde hemek yedikçe kıpır kıpır
kucuktosbik27 Yeniveacemianne ama ultrasonda farklılık olabiliyor doğumda daha kiloluda çıkabilir canını sıkma protein ağırlıklı tüket her gün belki değişim olur canım☺️
kucuktosbik27 Burcuclk amin hepimizin kolay doğumları olur inşallah 🤲🏻🥰 benim doktorum bekleyebiliriz bir sıkıntı görünmüyor dedi bebekte iyi değil 3400 geçen haftayla aynı çıktı anlayamadım hafta sonu kontrole gidicem tekrar bakalım ozaman ne dicek🤷🏻♀️ açılma falan yoksa suni sancı veriyolarmış öyle başlatılıyomuş doğum ama herzaman normalle sonuçlanmıyo malesef bebek strese girebiliyo o ara sezaryene dönüyorlar eğer kabul etseydim başka bir doktordaydım 3 hafta önce doğurmuş olacaktım ama kabul etmedim iyikide etmemişim benim kızın daha duracağı çok zamanı varmış yokyere erkenden alıcaktı çocuğumu