MuucizeminAnnesii 5 aylık hamileyim sizce kestirsem birşey olur mu? Neden dediklerini bilmiyorum ama bazısı kestir bazısı kestirme diyor, sizce?
Beyzan MuucizeminAnnesii 34 haftaligim yarın kestirecegim inşallah sıcaklar bunaltiyor. Eskiler her şeye bir bahane buluyor siz bosverin gitsin
Leylaalin MuucizeminAnnesii Batıl inançtan değil şu yüzden saç kesildiğinden uzaması icin aldığımız bütün vitamin minarel protein saç uzamasına gidiyor bebise fazla yaramadığı için kesilmesi önerilmiyor ama isteğe bağlı doktorum öyle söyledi ben doğumdan sonra kesim boya yapacağım
Emirinannesi34 MuucizeminAnnesii ben 20.haftada kestirdim 31 haftalığım önüzdeki haftalarda yine kestirmeyi planlıyorum temmuzda doğumum rahat etmek istiyorum
MuucizeminAnnesii Gerçekten çok sıcak belimi geçiyor saçlarım , birde sezeryan olucam o yüzden şimdiden kestireyim dedim
Beyzan Leylaalin maalesef doktorunuz eksik bilgi vermiş saç kesimi ile uzamasının alakası yok. Daha doğrusu şöyle ifade edeyim saçınızı kestirmeniz hızlı uzamasini sağlamaz bu nedenle de fazla vitamin çekmez. Bunu araştırabilirsiniz çok basit bir arama ile. Zaten vücut her türlü önceliği bebeğe veriyor. Biz istesek de istemesek de bebek zaten direk kandan alıyor alacağını.
PurpleTail Leylaalin bence pek doğru bir yaklaşım değil, o zaman tırnak da kesmeyelim tırnağın ihtiyacı olan en temel vitaminler de E ,B , D ve çinko.. 😌 ve bunlar da bebek tarafından kullanılan temel vitamin grupları.
Gull_94 Ilk hamılelıgımde kestırmıstım 27 .haftalarda galıba cokk uzundu cunku bu seferde cok uzun ama pandemıden dolayı sureklı kapalıydı kuaforler sımdıde test yaptırıp alıyolar ugrasamadım kaldı oyle dogumdan sonra dusunuyorum ona da lohusaykende kestırme gunah dıyenler var😂
ElifLeyla MuucizeminAnnesii bence hiç bir sıkıntı yok hatta ilk gebeliğimde bana da kesilmez falan denildi batıl inanç yönünden hemşire bi ablama sormuştum alakası yok kesebilirsin ne zaman istersen dedi doktorum da boya kimyasal olduğu için istemeyiz dedi ben şuan 35 haftalığım bi kaç gün içerisinde gidip kestirecem çünkü hem sıcak hem iki çocukla uzun saça bakamayabilirim
Kimkibu MuucizeminAnnesii 36+3 olduk gecen hafta gittim bir güzel boyattım ve kestirdim resmen kendşme geldim:) bence zararı yok daha cok faydası var.. doktoruma sormustum zararı yok dedi.. aksine mutlu anne mutlu bebek bence:) ben mutlu oldukca minnoşumda mutlu oluyor :))