Lulemom Erturk 4 boyutlu ultrason ücretli değil. Normal Muayene ücreti verip görüyorsunuz. Dediğiniz detaylı olabilir mi acaba
Minnak-kalbim Erturk özel muane yeri olan doktorlar genelde 4 d boyutlu kullaniyo mane ücreti alınıyo sadece özel hasrahene daha yüksek mevla alyo kaldığım şehirde 200 tl
Erturk Lulemom hyr canm bebeğin yüzü gözüküyor ya ondan bahsediyorum detaylı ultrason üniversitede ücretsiz yapılıyor ama ben özelde 4 boyutlu yaptırmak istiyorum
Lulemom Erturk onun ayrı bi ücreti yok. Benim gittiğim doktorda cihazında var. 12. Haftadamdan beri 4 boyutlu olarak görüyorum. Normal muayene ücretini veriyorum. 4 boyutlu gösterdi diye ayrı bi ücret vermiyorsun yani.
svserzrm Erturk evet benim böyle normal muayene ücreti veriyorum doktor sürekli 4 boyutlu bakıyor cihazı var ek ücreti yok yani.
Erturk Lulemom muayene ücreti ne kadar . Gerçekten çok iyiymiş 750 500be yaptıranlar var yorum yazanlar
Lulemom Erturk onlar detaylı ultrason sandılar sanırım. Benim muayene ücreti 300₺ ama değişir fiyatlar. Başka yerde 150₺ veren arkadaşımda böyle 4 boyutlu görebiliyor. Yani cihaz önemli.
Lulemom Erturk evet. 12. Haftadan sonra siyah beyaz çıktı vermedi hiç. Hep böyle verdi. Şuan 27. Haftamdayım
Lulemom Erturk hastane değil özel muayenehaneye gidiyorum. Muayenehanesi olan çoğu doktorda vardır bu cihazdan. Olmayanı duymadım hiç. Hastanelerde olmayabiliyor
Erturk Lulemom he anladım canm özel hastaneler de ayrı fiyat istiyolar sizinki muayenehane olduğu için böyle
Lezginka Erturk sorunuzu anladım. Renkli ultrason istiyorsunuz. Her doktorda her hastanede olmayabilir siz çevredeki tüm hastaneleri ve özel muayenehaneleri arayıp renkli ultrasonla muayene yapıp yapmadıklarını sorun öyle gidin
Lulemom Erturk yani genelde istemezler aslında. Çevremde bi çok kişi hastaneye gidiyo hiç duymadım. O zaman hastaneden hastaneye de değişiyo demekki
Ozleeemc Erturk ben özel hastaneye gidiyorum benim doktorum da her kontrolde Renkli ultrason görüntüsünü veriyor ek ücret yok