Sezeryan doğum, hastane çantam 🌸
gulapikk canım trendyolda var siveno hem doğal hem ucuz listenin ss ini aldım çok derli toplu olmuş🤗sağlıkla gelsin bebişin inşallah 🤗❤️
archerwoman trendyoldan sipariş geçsem de yetişmez artık 😔 al canım ❤️ Çok teşekkür ederim sanada hayırlı doğumlar dilerim ❤️
@gulapikk Sağlıkla gelsin inşallah darısı bizli O zamanlara 😌🌺
Leylaakcay amin canım teşekkür ederin darısı başınıza ❤️
@gulapikk inşallah 🙏🎈
gulapikk o zaman hiçbi şey kullanma suyla silersin sadece koltuk altını çok koktuğunu düşünürsen sabunlarsın canını sıkma olmasa da olur ben suyun ferahlığını tercih ederim duş alamazsam hiç roll on kullanamam illa soğuk suyla yıkarım sen de öyle yaparsın 🙏🏻
archerwoman öyle yapıcam artık, normalde bir gün duş almasam kendimi iyi hissetmem sabun su el yüz yıkama ıslak mendil öyle idare ederim🥰
gulapikk canım ben duş aldım ertesi gün ama koruyucu bant ile su geçirmeyen. hastenede duşumu almam için yapıştırdılar. Eczanelerde var . İki kere duş aldım hatta rahatlatıyor . Pompayı kullanamazsın ilk gün geri getirdim eve kullanmadan. Hırka al kendine çok üşütüyorsun bir titreme geliyor . Bir de havlu al inanılmaz bir ter basıyor su gibi slinşyprsun .
MucizeAnnesii canım ben sordum 3 gün duş aldırmıyorum dedi doktorum yoksa bende hastahanede gözetimde duş alim dedim de hayır dedi 😔 alırım teşekkürler❤️