Tazee_anne Kızlar en iyi evde internet markası hangisi ,hangisinden memnunsunuz hız ve hizmet temsilci ilgi alaka bakımından ?
LawyerEce Tazee_anne TürkTelekom kullanıyoruz. Memnunuz yaklaşık 2 senedir kullanıyoruz bir sıkıntıyla karşılaşmadık.
BegumIscanTunc Tazee_anne Turkcell Superonline superbox kullanıyorum çok memnunum iyi güzelde çekiyor heryere taşıyorum yanımda
Asyaerciyes Tazee_anne türk telekom kullanıyoruz fiber olduğu için hiç sorun yaşamadık asansörde bile çekiyor
Burcuclk Tazee_anne aslında oturduğun yerin alt yapısı neye uygunsa o güzel çekiyor bizde süperbox var eşimin ofis ve mobilya dükkanı var die sürekli taşıdığı için memnunuz alt yapıya gerek kalmıyor kablo sorunu vs de olmuyor
Dilekcnkn Tazee_anne Superonline kullanıyorum bina girişimde kutu yoktu aldırdım ama her bölgeye verilen bir hız var bizim bölgede az olduğu için çekiyor ama süper hızda diyemem oda bölgeden kaynaklı
Tazee_anne Hafissee bi kaç kişide yazmış aylık ücret olrak ne kadar ödüyorsunuz,ve sınırsız kotamı hızı nasıl kaç aylık tahüt yaptınız
Hafissee Tazee_anne biz bir yıllık anlaştık süresi bitti yeniledik sınırsız 180 tl hızı falan cok iyi 4-5 kişi aynı anda baglansa bile çekim gücüde iyi