serifeyvz Bebek bezi sıpariş verıcem ama once sızlere sormak bılgı almak ıstıyorum . Sleeppy alıcam yeni doğanmı alayım yoksa 1 numara 1 paket 2 numara 1 paket mi alayım sızler neler aldınız , kac numara
Simgedoruk serifeyvz sleepy 1 numara yenidoganlara küçük oluyormuş canım bende 2 numara verdim sipariş gelmedi ama doğuma 5 gün kaldı inşallah yetişir
Kayraninannnesi serifeyvz ben direk 2 numara aldım yorumlarda 1 numara için çok küçük yazıyordu zaten 2 numara 3 - 6 kg yeni doğan bir bebek içinde ideal diye düşünüyorum siparişim geldi gerçektende 2 numara bile minnacık 1 numarayı düşünemiyorum bile
Mumin Bildim kadarıyla zaten yenidoğan 1 numara oluyor 1 aylık yetcek kadar 2 hiç alma durma göre bakrsn 1 numara çok küçükte değil buyukte 1 ay bebek için ideal
Gulsumm32 Kayraninannnesi bende 1 nmara aldım da çok almadım doktorda dedi bebek doğuma kadar 3 500 kg olur dedi 1 nmara küçük gelmez inşallah
serifeyvz Acaba dedım bende 40′lı 1 numara 84 ’lü 2 numaramı alsam . yada dırek 2 numaramı alsam dıye çok arada kaldım .
Dilekcnkn serifeyvz Ben prima 1 numara 70 adet aldım zaten minicik birşey hemen büyüyorlar o yüzden çok almak istemedim