Birmutluanne2 Otobüs yolculuğu yapmam lazım uzun saatler süren bi yolculuk 28. Haftamdayım doktoruma sormam lazım biliyorum ama ona sormadan önce böyle yolculuk yapan arkadaşlar var mı bir sorun yaşadınız mı
Merveee34 Birmutluanne2 ilk hamileliğimde tam 28 haftalıkken eşimin yemin törenine külüstür bi arabayla 12 saat gitmiştik . Çok kasılmam ağrım olmustı . En az 2 saatte bir mola verip yürümen lazım
Lulemom Birmutluanne2 25-26 haftamda 12 saatlik yol gittim ve geldim. Doktorum yol çok fazla ama kendi aracınızla gittiğiniz için izin veriyorum dedi. 1.5-2 saatte bir mola verin yürüyüş yap dedi. Ona rağmen çok ama çok yoruldum. Pişman oldum yani gittiğime. 1 hafta vajina kemiklerm ağrıdı resmen. Sizinki kaç saat bilmiyorum ama otobüs daha yorucu olabilir.
[silindi] Birmutluanne2 Akılsız ben 1ay önce kendi aracımızla (20 haftalık hamile idim) 10 saat yolculuk yaptım çok yoruldum. 2 gün önce (24 haftalık olduk) döndük inanın daha kendime gelemedim. Hala kalçalarım ve sağ bacağım ağrıyor. Yani biraz büyümesi bile çok farketti. Bilemiyorum çok zorunda değilseniz gitmeyin ne olur ne olmaz.
Puduhepa Yani bu kişiden kişiye değişir arkadaşım ama bende şu an 27+5im 2 gün önce 13 saatlik yol geldim ayağımın altına tabure koydum otobüs çok sıkıntı değil eğer hamileliğinde tehlike yoksa ama çok rahatsız oluyor insan otururken mahvoluyor.