Leylaaa38 5432 adet olacakmışım gibi ağrılarım ara ara bende de oluyor ya.. ay geçmiş olsun. Miyomu hamileliğinde mi öğrendin yoksa ondan önce haberdarmıydın
5432 Leylaaa38 hamileliğim de öğrendim canım. Büyüyor bide. Bundan önceki iki oğlum erken doğunca bunda da tedirginim.
Seda_nrr Bernie aaa magnezyumda solgar hiç aklıma gelmemişti :) Solgarın herşeyi güzel ve kaliteli oluyor.Ama vitaminin içindekini bile araştırsam kafayı yetim galiba 😂
Mihribancglr Leylaaa38 sende dikkat et kendkne güzel anne♥️ yaa teşekkür ederim 🙈♥️ sizin çok daha güzel maşallah rabbim sakınsın 🧿♥️
49411995 Kuben ayyy allahım bi bende var sanıyordum affedersin kıçımın üstüne oturamıyorum resmen ağrıdan dolayı
Nly_csr Leylaaa38 doktorum herhangi bir tarih vermedi bende sormadım gerçi daha erken diye ama geçen hafta detaylı ultrosan vardı orda yazan raporda 26 eylül yazmışlar
papatyaanneee Leylaaa38 Bende çok sabırsızım zaman hızlıca geçse bebişlerimiz sağ salim doğsa 🙏🏻İnşallah normal doğum olur çok istiyorum öyle olmasını 🙏🏻
Nly_csr Leylaaa38 sizin bebişin cinsiyeti ne bide hangi şehitlerimiz Benim ki minik paşa :) istanbul sancaktepedeyim ben
Aras55 Leylaaa38 24+5 deyim hazımsızlık, kramp, az iş yaptığımda bel ağrısı, birde artık göbekten rahat uyuyamama, 2 hafta öncesine kadar göbek çok yoktu birden çıktı sanki😂😂😂 Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin bebişlerimizin❤
Leylaaa38 Aras55 geçmiş olsun kuzum ayyy🥺 hepsi bende de var göbek hariç.. amin inşallah canım benim❤️zaman çok yavaş geçiyor ya😫
Alizel Nasıl besleniyorsunuz benim iştahsızlığım oluyor genelde sonra birden iştahım açılıyor. Sanırım genel karakterim biraz üşeniyorum . Sürekli bugün ne yesem bebeğe faydası olur diye düşünüyorum. Ama hala köfteden tiksintim geçmedi.