Nurayselvi Kızlar ben prilam dr yi sabahları kalkınca iki tane alıyorum ama bu aralar baya bulantim çoğaldı akşamda bir tane yatmadan alsam olurmu zararı olurmu
Buusrapehlivaan Nurayselvi doktorum bana gece yatarken aç karnına iki tane dedi gün içinde de bulanırsa yine aynı şekilde iki tane dedi ama bilemiyorum
esmerrmm Nurayselvi doktorun oyle icmenimi soyledi cnm normalde gece yatmadan oonce 2 tane icilir ki sabah kalktiginda ve gun icinde miden bulanmasin diye ve sabah icersen cok uykuda yapiyor basini kaldiramazsin yorgun gibi olursun
Beyzalpay Nurayselvi gunde 4 adet icme hakkiniz var gebelikte en zararsiz ilac benimde cok fazlaydi 3 e cikardik sabh 1 aksam 2 iciyorm
ebru23 Nurayselvi prilam gece yatmadan once iciyorum ben ustune bisey yemiyorum yani 2 tane alin diyorlar pek bilemedjm ben tek tek iciyorum doktora randevu bulamiyorum zaten hep recetryi yanlis yaziyolar tekrar hastaneue donmek zorunda kaliyorum
Nuryyy Doktorum bana gece yatmadan 2 tane gündüzleri de kötü okursan gün içinde 1 adet daha içebileceğimi söylemişti. Gece içtikten sonra ilaç anca sabaha etkisini gösteriyormuş
Nurayselvi Nuryyy evet bundan sonra bende geceleri kullanırım gündüzleri kötü olursam bir tane daha içerim en iyisi o şekil
Zeays Bende kullanıyorum doktorum günde 4 taneye kadar tavsiye etti. Gece yatmadan 2 tane 1 öğlen 1 akşam isteğin zaman kullan dedi. Ama ben gece yatarken çok kullanmıyorum sabah 1 akşam 1 alıyorum bana öyle iyi geldi
Nurayselvi esmerrmm eşim eczaneden alırken öyle demisler canım ama bende geceleri icim bundan sonra gündüz kötü olursam bir tane daha alırım ozaman
esmerrmm Nurayselvi cnm 2 gun falan gece almayi dene duzelmezse doktoruna danisarak arttirabilirsin yanlis şekilde kullanma 😊
Gulsenyilmaz Nurayselvi günlük 4taneye kadar içebilirsin dedi doktorum bana canım ama ileri ki zamanlarda bulantın bittigini düşündüğünde ilacı bitirmek istediginde birden kesme tekrar bulanabilir birer birer azaltarak birak
Mom080 Nurayselvi bunu doktorunuza danışın bence benim ilk zamanlar gittigim doktorum çok sıkışmadıkca 2 kere kullanma demişti
Mmeelliikkee Nurayselvi benim doktorumun tavisyesi gece 2 sabah 1 almamdı. Gerekirse gün içersinde 1 tane daha toplamda 4 tane kullanabilirsin demişti. Prospektüste de gece 2 kullanım öneriliyor yoğun bulantılar için daha etkili . Yine dra danışarak kullanımınızı düzenleyin daha faydasını görürsünüz