ebru05 merhaba bir şey sormak istiyorum ayaktayken Sanki vajinamdan böyle bir şey kayıyormuş gibi oluyor , bebeğe mi birşey oldu diye sürekli endişeleniyorum , bu arada 23+3 üz . Genelde tuvaletim geldiği zamanlarda oluyor
34Sare ebru05 acaba normal akıntın ayaktayken aşağı doğru akmaya başlıyordur onun hareketliliğini hissediyor olabilirsin
Smanrsmsk61 ebru05 büyük ihtimal bebek makat gelişi duruyo yani dik ayakları aşağıda tekme atıncada sen öyle hissediyorsun çünkü aynısı bende de oluyo 🤷🏼♀️
Merve212121 ebru05 ben düşecekmiş gibi hissediyorum bazen 17 haftalığım ama bazen kasığımda şişlik oluyor tehlikeli mi acaba ?
ebru05 Merve212121 benim düşücek gibi dediğim orada hareket olup kayıyomuş gibi olması canım senindemi öyle
Merve212121 ebru05 ben bebeği hiç hissetmedim ama idrarımı tuttuktan sonra bişey düşecekmiş gibi oluyor sanki
ebru05 Merve212121 tutma canım o tehlikeliymil hissettiğin an hemen git , bende gece tutuyorum arada , ağrı ve şişlik yapıyor
Morvy ebru05 yok canım ben en son gittiğimde doktoruma sormuştum cok ayakta kaldığında daha cok vurabilir demişti☺️