cerencaliskan Büyük ihtimalle enfeksiyonun var mutlaka bir idrar testi veya idrar kültürü yaptır , soradan sıkıntı olabiliyor enfeksiyon
Nurtas04 handegurses evet dr da göründüm fitil verdi ama ilaç bi türlü elime geçmedi. Bende çareyi sirkeli suda buldum ve tamamen geçti. Bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke koydum peçete ıslatıp bölgede beklettim peçete kuruyana kadar 🙊
Haticekuce Benim şuan 35+5 deyiş hamile kaldığımdan belli kasintim var travozol kullanıyorum 2 güne bir tekrarliyor hiç geçmiyor sürekli kanıyor inseallahh doğumdan sonra geçer
Masal53 Nurtas04 enfeksiyon yada mantar olma ihtimali varmı 🤔🤔 taharetlerine dikkat et güzel kurulan sık sık çamaşır değiştir ayaklarını sıcak tut inşallah düzelir ❤️❤️
Nurtas04 Masal53 valla kuzum doğal yöntemle ertesi güne rahatladı 😅 bence hamilelklten dolayı daha hassas oluyor bölge
Esila_annesiii Nurtas04 yaptırdım fitilde kullandım akıntım geliyor ama acayip kaşıntı var yara oldu devamlı elimden geldiğince duşumu alıp temizliyorum ama kafi
Nurtas04 Esila_annesiii benm yaptığım yöntemi denese bi bakalm etki edecek mi sonucu buraya yaz. Sirkeli su peçeteyi genital bölgende beklet uzan kuruyana kadar dursun başta yanıyor ama snra bi rahatlıyosun anlatamam
Garfield06 Esila_annesiii sicak su ile vajinal duş önerilmiyor soguk su ile önden arkaya doğru yikayin. Duramicak kadar kötuyse doktorunuza temizletin enfeksiyonu
Cmileozdmr Nurtas04 ayyy kaşıntı Bn de de var Özellikle de üç haftadır ölücem 37 haftalik olduk şükür az kaldı
Nurtas04 Cmileozdmr kuzum benm yaptığım yöntemi yapsana sende . Bak bakalm sende nasl etki edecek sonucu yaz buraya
Papatya2768 Nurtas04 sirkeli su ile yıkayın çok iyi gelecek bana daha önce doktorum önermişti ama hamile değildim o zaman. Ama hamile ikende sirke sorun yapmaz diye umuyorum
Nurtas04 Masal53 elbette ama temizlikle alaksı yok zaten gebelikte ekstra dikkat ediyoruz. Gamilelikte kilo alma fazlasıyla terleme vs çok etkiliyor. Dr özellkle kuru tut demişti. Kaşıntıdan snra. Ki tahlillerimde temz çoktı öantar enfeksiyon vs de çıkmadı