Cilekkz-22 Dila71 narkozzz 🙄🙄 hep zor ayılmışımdır 3 kere laparoskopi ameliyatı oldum hepsinde anesteziyi zor attım 🙄🙄 bide ağızda acı tat bırakıyo 🙄🙄
Dila71 Cilekkz-22 hiç anestezi almadım ama gözlemlediğim kadarıyla kolay uyanan sayısı çok az . Ayrıca laparoskopik ameliyatlarda uyanırken ağrı veren ameliyatlar 😔
Cilekkz-22 Dila71 ben geçen sene ocak ayında uyanmışım ameliyathaneden çıktığımda karnım ağrıyo diye ağlamışım ama gözümden yaş akmamış 😄😄😄😄😄😄
Cilekkz-22 Dila71 ilk gün ağrı oluyo sadeece 2 3 gün sonra hiç ameliyat olmamış gibi hareket ediyodum 😄😄😄
Cilekkz-22 Dila71 ben bide ameliyat sırasında uyanmıştım heralde önümde örtü boğazımda mı ağzımda mı beyaz hortum gibi bişey vardı hayal mayal hatırlıyorum ondan etkilenip ağladım heralde 😄😄
Cilekkz-22 Dila71 evett sol tarafımda beyaz hortum vardı boğazımda duruyodu heralde üşüyorum üşüyorum dedim geri daldım hatırlıyorum yani 🤔
Cilekkz-22 Dila71 🙄🙄 ay kızz sen onu bırak ben ameliyathaneye alındığımda masaya yattım sağ tarafımda ameliyathane kapısı açıktı ameliyat gördüm önümdeki ameliyathane kapısı aralıktı orda ameliyat izledim 🙄🙄🙄
NeeSalman Dila71 3.5 aylık hamileyim şu an ilk 3 ay yasak olduğu için yapmadım hamilelik öncesinden idmanlı olduğum için de direk 3 mille başladım. Haftada 3-4 kez yapmaya çalışıyorum canım
lentil Dila71 ben uzaktan çalışıyorm akşamları 5 6 gbi yemeğimi yiyip dışarı atıyorm kendimi 10bin adım tamamlanana kadar yürüyorm😂 başka da bişey yapmıyorm malesef 🤷🏻
Dila71 NeeSalman Leslie dışarı çıkamayanlar için harika bir seçenek kesinlikle faydası olacağını da düşünüyorum
lentil Dila71 evet her gün tamamlıyorm. Vücudum kilo almaya müsait hem ondan hemde yürüyüşe başladığımdan beri sırt ağrısı çekmiyorum