NaimeYilmaz Sevimrabia parmagıyla bakıyor zaten jel suruyor kaygan anlamıyorsunuz bile kasmayın kendınızı 5-10sn suruyor en fazla kasarsanız canınız yanabılır sıktıgınız ıcın hemde daha uzun surer cok basıt bı ıslem 🌸
SedaOzbier ilk defa bugün alttan muayene oldum, evet acıdı.. ama dayanılmayacak gb değil, bi ter bastı ve elimi sıktım ama napim yapacak bişe yok :) henüz lekelenmem olmadı ama nst de sancım varmış, çarşambaya kadar geldi geldi yoksa sezeryanla alacaklar.. bebek 4 kilo ve ben 38+1 deyim
NaimeYilmaz SedaOzbier maşallah epey var kılosu 😊 kendınızı sıkınca oluyor o acı işte keşke sıkmasanız.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
ummuhalime NaimeYilmaz ben de nisa hastanesine gidiyorum fakat diğer binaya. Muayene ücreti 55 tl ile 85 tl olan doktorlar arasında ne fark var acaba?
NaimeYilmaz ummuhalime hiç bilmiyorum aylardır gıdıyorum sormadımda 🤷♀️ Ama daha once dıger bınada fatmaya gıdıyordum elektırıgımz uymadı ultrasonda bakarken telefonla sohpet edıordu resmen derya hanım öyle degl kesınlıkle o yuzden sorgulamadm para olayını
icll NaimeYilmaz Muayene sonrası lekelenmeniz oldu mu? Ben bu sabah çatı muayenesi oldum 39+3 teyim. Eve gelince kahverengilik vardı. Az önce baktim yine biraz gelmiş. Nişan mi yoksa muayeneden ötürü mu bilemedim
NaimeYilmaz icll muaynedendir benm doktorum leke olablr endıse etme demıstı nokta nokta kahverengı lekenmem olmustu zaten uyardıgı ıcın sormadm hıc nişan sumumsu akıntı seklınde gelır . Mideniz kaldırırsa googleda gorseller var 🙈
SedaOzbier NaimeYilmaz yani acıdı, acımadı dersem yalan olur.. ama dayanılmaz bi acı değil, hem ona bile katlanamıyorsam doğumu nasıl yapıcam dimi :)
Miray2018 Şans eseri gördüm postu bende nisa hastanesine gidiyorum iyi oldu paylaşmanız haftaya olucam bende çatı muaynesini biraz tedirgindim açıkcası yorumları okuyunca insan birazda olsa rahatlıyor☺️
Miray2018 NaimeYilmaz Bu arada doğum fiyatını bende sormuştum aynı fiyatı söylediler fakat sezeryan 1950 dediler bende öyle sanıyordum siz isteğe bağlı sezeryan 3500 demişsiniz bana onu belirtmediler hatta epidural olursa 1150+500 gibi bi rakam söylediler 🤔
NaimeYilmaz Miray2018 telefonda öyle demişler benim eşimede direk muhasebeye sordum ben bu sekılde soyledıler sezeryan dusunmedgım ıcın neden telefonda öyle burda böyle dedınz dıe sormadm 🤷♀️ Epıdural dusunuyorsanda iyice arastır derım
Miray2018 NaimeYilmaz yok kesinlikle normal istiyorum zaten hastanede o şekilde yönlendiriyor inşAllah normal olurda sadece görünce sormak istedim ama bu hafta gidicem yine sorarım nolur nolmaz bilelim 🤷♀️
Busrademirrr NaimeYilmaz canım 31 haftalık hamileyim senin yazını okuyunca doktor derya hanımdan randevu aldım😊 normal Doğum istiyorum ve bana güven verecek bir doktor arıyordum kendime😊 umarım senin gibi olumlu geçer geri kalan hamilelik evrem🤲🏻
NaimeYilmaz Busrademirrr inşallah ben 16.haftamda tanıstım 4.doktorum kendısı 10tanede dogursam gene ona gıderım 😊 İnşallah sizinde elektırıgınız tutar anlasırsınız 🌸