Nasipnur ACIL CEVAP VERIRMISINZ Kizlar bnde agridan dolayi gittim simdi kanamam var ve parca dusuruyorum ufak ufak sizce normlmi
NaimeYilmaz Nasipnur hastanedemisiniz ? Buna bızim yorum yapmamız uygun olmaz ama kanamalı gebelık gecırıyorda olabılırsınız stres yapmayın doktora gorunun sadece
Nasipnur NaimeYilmaz 3 4 saat oldu hastaneden geleli catida acayip bi aci oldu o acidan sonra sancimda kacti simdi
GokceGenc Eby ya bişi sorucam catı muaynesinden elini ne kdr içeri sokuyor yani kaç parmak mesela 😊 bnm en cok korktugum sey :(
Guzelyuvam GokceGenc iki parmağını canım ama onu zaten görmüyosun nefes al ver yukarı bakıyosun çatıda olduğun için görmüyosun hiç korkma benim yarın 4. olucak hiçbişey anlamıyorum :)
Eby GokceGenc 2 parmagini sanirim tamamen soktu hiç bişey değil yani.. sagi solu bi yokladi ama acı olmuyor kendinizi rahat bırakırsanız
GokceGenc Guzelyuvam bnm daha var ama şimdiden dusunuodum saolsn rahat giricem bnde ozaman ama bakalım 😊
NaimeYilmaz Kbrazcan o zaman doguma gırebılecegı iyi bir hastane arastıracak 🤷♀️ Eşimde ıstıyor hatta derya hanımla konusalım falan dedı ama konunun muhattabı o degl ıstıyorsan memorıala gıdelm dedm 😜