Bbdd Arkadaşlar instagramda gördüm ama çok paylaşım yapmamışlar defalife de gebe eğitimi var mı sizlerden giden var mı https://www.instagram.com/defailedogum/
Nihalee Bbdd ben de siz yazınca baktım ama Nisanda yapılmış eğitim hiç haberimiz olmadı ya evin de dibinde giderdim kesin.
Nihalee Bbdd talep olursa yaparlar bence fakat fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bu önceki eğitimde de katılım düşük olmuş ya da yeterince duyuru yapılmadığı için insanların haberi olamamış bizim gibi
TheScientist Arkadaşlar ben hamile pilatesi ve yogaya gidiyorum İbrahimli’de Reflect isimli bir salona. 14 Temmuz’da doğum ve sonrası konulu bir eğitim düzenlenecek. Dışardan katılım 150 tl olacak yanlış hatırlamıyorsam. 4-5 saat sürecekmiş. Doğum nefes egzersizleri, emzirme gibi konular var. İsterseniz katılabilirsiniz
Bbdd TheScientist o tarihlerde tatilde olcm 😐 inşallah başka tarihte de yaparlar sayfayı takipteyim 😊
Bbdd TheScientist bugün görüştüm 14-15 temmuzda olcakmış. Fiyatı 200 tl. Ağustos ayında da yapılmasını talep ettim inşallah yaparlar 😊 paylaşımın için çok teşekkürler
Bbdd anneee Nihalee BurcuGllOk FatmaBilgi Papatyali Mystery89 denizz89 TheScientist Gulkar Merhaba defalife anne adayları instagramdan https://www.instagram.com/defailedogum/ sayfası ile çalışan anne adayları için haftasonu eğitim verebilir misiniz diye iletişime geçtim. 10 kişilik katılım olduğunda haftasonu için eğitim verebileceklerini söylediler sizlerden katılmak isteyen var mı bir program ayarlasak?
TheScientist Ücretsiz yoga seansları da oluyor. İnstagram’a gaziantepgebeokulu yazarsanız orda iletişim bilgileri vs mevcut 😇
Bbdd FatmaBilgi ben ağustos ayı nasıl geçecek diye şimdiden düşünmeye başladım 😣 bizim burasi bide antepten cok daha sıcak antep en azından akşamları biraz serinliyor
Hazalbzkrt Arif deniz süper bi doktor. Adıyamanda yaşıyorum öneri üzerine gitmeye başladım adam çok bilgili ve hastalarını asla kötü karşılamıyor. Rahat tavırları insanı daha çok rahatlatıyor bir daha gebe kalsam yine Arif Denize giderim :)
Hazalbzkrt Bbdd ailemde adıyamanda olduğu için maalesef doğumum adıyamanda. Gözünüz kapalı gidin derim