Mystery89 Bbdd yani kötü değildi ama kontrole götürdüğümde çocugu pusetten çıkarmadı bile tahlil vermiştik sadece onun sonucunu söyledi çıktık o yüzden fazla kafama yatmadı
Mystery89 Bbdd canım çocuk cerrahı bulabildin mi sünneti yaptırdınız mı bu hafta ben yaptırmak istiyorumda ncr de ve sankoda vaar bunlar hakkında iyi diye duyum aldım bir de sana sorayım dedim
Bbdd Mystery89 https://www.facebook.com/gaziantepsunnet/ Burayı biliyor musun canım önerdiler mesut siga doktor çok iyi diolr
Bbdd Mystery89 bizde öyle bir iki aya yaptircaz inşallah o attığım yer hoşuma gitti aslında çok iyi yorumlar var
BraAkayBulut BraAkayBulut Merhaba canım defalife ta ilk muayeneden sonra ki on gün içinde ki ikinci muayene ücretli mi bilgin var mı
TheScientist Gunseli27 Pilates ve yoganın her açıdan.çok yararını gördüm. Normal doğum yaptım 3 ay önce. Doğumumu mutlulukla hatırlıyorum şuan :) Tavsiye ederim.
Gunseli27 TheScientist harika :) kaçıncı ayda ya da haftada basladınız ve ne kadar süre yaptınız acaba?
Reparista TheScientist canim merhaba baya geçmiş mesajının üstünden 😊 Pilates ve yoga demişsin bunu için bir yere gittin mi antepte? Yardımcı olursan sevinirim 😊
TheScientist Gunseli27 30. Haftada başladım doğuma kadar 41. Haftaya kadar yaptım. Daha erken başlasaydım keşke dedim :)
Dm1012 Mystery89 Sanko hastanesinde çocuk cerrahisi Nevzat uçaner var ona gidipte memnun kalmayan görmedim hiç. Bi de üroloji doktoru yapıyor ondan da memnunlar iki doktoruda araştırabilirsin istersen
Mystery89 Dm1012 evet ben de nevzat beyi duydum bir de ncr de lütfi bey var onu da duydum nevzat bey baya eski bilindik bir doktor