MahmutDilanDemir Mystery89 derya hanım ben bayramın 1. Gün varım 2. Gün yokum dedi Manolya var dedi bana
Mystery89 MahmutDilanDemir ben de arif beye sormustum derya hn var dedi ozaman ikisi mi kalacak acaba dönüşümlü olarak çünkü 9 gün çok fazla
TheScientist Kızlar defalife’ta bayramda hangi doktorun nöbetçi olacağını biliyor musunuz acaba? Haftaya 39. haftam normal doğum bekliyorum ve doktorum şehir dışında olacak zor durumda kaldım :(
Mystery89 Bbdd ayy☺️ Evet taviz vermiyor ama çok korkuyorum ya ben 37. Haftamdayım yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek bayramı geçirebilecek miyim acaba🤷🏼♀️
Mystery89 Bbdd hayır sezeryan olacak ama geçen hafta gittiğmde bebeğin başı aşağıya inmişti baya bayram öncesi alabilirz demişti bakalm yarın ne diyecek, bayramda hem derya hanım hemde manolya hanım mı kalacakmış ozaman
Bbdd Mystery89 derya hanımı duydum ama manolya hanimi bilemiyorum. Sizin istediğiniz mi sezaryan acaba bi skntimi var yoksa
Mystery89 Bbdd ben istedim değilse arif bey normal için çok ısrar etti ama ben çok korkuyorum hatta tamamen bayılmak istiyorum onu kabul etmiyor doğumun kalitesini düşürme diye:)
Bbdd Mystery89 yaa ciddi misiniz bende korktum doktor kendi mi söyledi diye 😄 sizin için en güzeli olsun inşallah sağlıkla
Mystery89 Bbdd yok yok Arif bey normal doğumu istedi siz normal mi düşünüyorsunuz? İlk hamileliğiniz mi
Mystery89 Bbdd canım doğum yaptım ben geçen hafta, ve arif beyi seçtiğim için bir kez daha şükrettim çok güzel bi doğum yaşadım darısı senin başına canım:)
Bbdd Mystery89 gerçekten mi çok çok sevindim bunu duyduğuma. Allahım bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım benim nasıl oldu doğumun
Nihalee Mystery89 merhaba önecelikle hayırlı olsun bebişiniz gözünüz aydın. Ben de Arif beyin hastasıyım çok da memnunum kendisinden fakat bir şeyi merak ediyorum doğumdan hemen sonra bebeğinizle ten tene temas şansınız oldu mu yani bu imkanı sağladılar mı size? doktor beyin bununla ilgili yaklaşımı nasıl acaba?
Mystery89 Bbdd evet canım:) pazar günü nişanım gelmişti ertesi gün hiç bir belirti olmadı herhalde nişan değil falan diye düşündüm ertesi gece birden suyum geldi 2 saat içinde sancılarım basladı düzenli bir şekilde 5 dkda bir, sabhındada doğuma aldılar
Bbdd Mystery89 doktor nasıl davrandı doğum anında 😊 sezaryan olmuş galiba kendi isteğinle miydi canım 😊
Mystery89 Bbdd çok ilgili davrandı ameleyattan önce elimi tuttu o güç verdi bana:) evet canım ben sezeryan istedim bana çatı muayenesi yapmadı sezeryan olacagı için herhalde, suyum geldiği gece gittiğimde ordaki ebeler yaptı çatı muayenesini
Bbdd Mystery89 ebeler nasıldı bide hastane odası falan memnun kaldınız mı sezaryan sonrası çok ağrı oldu mu çok soru sordum ama🙈
Bbdd Mystery89 canım bende doğum yaptım da 5 gün sonra kontrole çağırdı arif bey muayenede ne yapıyor birde dogumda bakan çocuk doktoruna mi götürüyorsunuz bebeği kontrole