Bsra_ayz esleminannesi_ ayy canım hayirli olsin. bana da dua et benimde bir kızım var bal gibi 23 aylık şimdide hamileyim rabbim hayırlısı ile bana da bir erkek evlat versin rabbim o güzel meyvelerini banada versin 🙏🥰❤
esleminannesi_ Bsra_ayz ederim canım rabbim her isteyene nasip etsin insallah güzel sağlıklı hayırlı bir oğlun olsun ins ♥️
Beyza3 esleminannesi_ hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah… rabbim beni seçmedi ne demek anlamadım da ☺️
sosi5 esleminannesi_ oy ne kadar sevindim adına kuzum bana nasip olmadı maalesef ki her iki duyguyu tatmak rabbik 3 tane oğlan nasip etti bahtlari acik olsun inşallah
esleminannesi_ sosi5 Bahtları açık olsun hayırlı evlat olsunlar canım indallah gelinlerini seversin torunlarını seversin artık bol bol ♥️
Mlktprk esleminannesi_ Çok sevindim senin adına canım ne güzel benimde 3 yaşında bir oğlum var ikinciyi çok merak ediyorum inşallah iki duyguyu da yaşamak nasip olur bana da🥰🌸
sosi5 esleminannesi_ insallah kuzum benim dediğin gibi bantları acik olsun kaderleri guzel olsun da vardır rabbimin bi bildigi
Berra71 esleminannesi_ bende 13 haftalıktım bana erkek dedi doktor ama kesin değil dedi bende bir Ay geçsin öyle tekrar gider sorarım dedim
esleminannesi_ Berra71 valla canım bana pipisinj gösterdi sordum değişiklik olur mu diye görmüyor musun kocaman pipiyi dedi 🙈😂