zehranurr metehaninannesiii burun aspiratörü- wee baby tarak seti- chicco tırnak makası- babyjem henüz kullanmadım ama araştırarak bu markaları almıştım
Beyzan metehaninannesiii diğerlerinde marka önemli değil ama burun aspiratörü otri bebe alın çünkü bir kere alınıyor ben iki senedir aynı aspiratörü kullanıyorum ama sürekli yedek uc aldım Trendyoldan filan alıyorum uyguna geliyor.
Eylulunannesi-2 metehaninannesiii burun aspiratörünü eczaneden alacagm otri bebe en kullanslısı. Tırnak bakım seti ve taragını ebebekten set aldm cok begendm.
Eski9 Beyzan Bu aspiratorun bir suresinvar mi ilk kızımdan duruyor evde 5 yıllik 🙈 çok fazla kullanmadım ama steril edip kullanabilir miyim
Mom726272 metehaninannesiii ben başta kullan at yaptım baktım dayanamayacak sona doğru yıkayıp kullanıyodum 😅😅🤦🏻♀️
Zeyneplena34 metehaninannesiii Önerilmiyor canım. Birde yikanmaz ya emin ol. İlk kizimda kullandim. O yüzden ucunu hep yedek bulundurdum
Beyzan metehaninannesiii yok içinde sünger var ıslandıgi zaman biter işi kurumaz bir de sümük yapışıyor. Çıkmaz.
metehaninannesiii Mom726272 yani 1 seferlik kullanılıyor iyice yıkarım diye düşünüyorum ve baktım uçlarda pahalı yani
Eylulunannesi-2 metehaninannesiii babyjem aldm cantalı set seklnde. Ama biraz fiyatı gereksz istersen gene ebebekte babyplus taragı tırnak setide var ayrı ayrı alablrsn cantası yok sadece. Ama öylede kullanıslıydı arada kalmstm
shinemuu metehaninannesiii Aspiratör için arkadaşım otri bebeyi önerdi. Onu alacağım. Tarak ve tırnak bakım setinde chicco aldım.
Zeyneplena34 metehaninannesiii Burun aspiratörü: Otri bebe tarak seti: Chicco Tırnak makası: wee baby 🥰
Mom726272 metehaninannesiii aynen başta bebek konusunda insan herşeye dikkat ediyo ama 😅 sonra Bi salıyosun güzelce temizledikten sonra bişeycik olmaz ya çok denedim bende