burcudincel Kızlar benim gibi sürekli doğumu düşünenler varmı aranızda. Ne olduğunu, nasıl birşey olduğunu bilmediğim için stresliyim.
Gururunannesi burcudincel bnmde ilk. Çok endişeliyim normal mi sezaryen mi . Normal istiyorum ama üstesinden gelir miyim bilmiyorum. Açık kalp ameliyatı oldum yıllar önce o yüzden herkes normal doğum çok riskli diyor. Doktorumla konuşmadım. Bilmiyom 🥺
birkedilianne burcudincel Benimde ilk. Ben stres yapmıyorum açıkçası.Normal istiyorum her şey yolunda giderse. Nasıl bir şey olduğunu bilseydim asıl o zaman stres yapardım muhtemelen 😄
Borusesi burcudincel canım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim ama korkma hiç bir şey bilmemek bazen daha iyi benim için öyleydi 2.ye hamileyim biliyorum neler beni bekliyor daha heyecanlı oluyorsun seni neler bekliyor biliyorsun
Tobby burcudincel bende öyleydim hatta o an gelince şöyle olursun böyle hissedersin diyenlere de içimden herkes aynı mı ne malum öyle şeyler yaşayacağım derdim😬 53 günlük taze anneyim 😂sormak istediklerin varsa sorabilirsin😊😊
Enk3333 Tobby ilk zamanlar denilen gibi iki saatte bir emzirdiniz mi yoksa bebek ağladıkça mı verdiniz göğsünüzü acaba aç mı tok mu 😂
AnnelikHayali Birçok doktorun hamilelik ve doğumla ilgili kitapları var. Banu Çiftçi, Kağan Kocatepe ve şu an kimin yazdığını hatırlayamadım Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı adlı kitap gibi kitapları edinip yaşayacaklarınla ilgili bilgi edinebilirsiniz.
elaveipek Enk3333 iki saatte bir veriliyor ilk günler sonra 3 saate yükseliyo ama kesinlikle bebeğin ağlamadına bırakılmıyo çünkü çok çabuk şekerleri düşüyo uyuya kalıyolar anlayamazsınız yani rahatlıktanmı uyuyo yoksa şekerimi düştü
Tobby Enk3333 ya ben size şöyle söyleyim hamileyken hazırlandığımız bir sürü konu var ya, ıvır zıvır ayrıntı ayrıntı ayrıntı. Onların hepsini geçin. Emzirmek gaz çıkarma çiş kaka bezi olayı herşey😄 bebeğim göğsümü tutmadı bir süre ve sarılık oldu sarılık olduktan sonra ne 2 saati yarım saatte bir emzirdim😂 kesinlikle ama kesinlikle tek tavsiyem(ebe hemşire doktor emzirme danışmanı herkes 3 saat diyecek) maksimum 1-2 saatte bir emzirin. İlk 10-15 günü atlattıktan sonrası zaten düzene giriyor
Huzurmelegim_28 burcudincel al bendende o kadar valla ne yapcam nasıl yapcam yeğenleri sevmek bakmak güzel ama kendinin olunca çok farklı biyandan heycan bi yandan stres
LavinyaAgs Sonucunda koynunuza bir mucizenin koyulacağını ve o mucizenin sizin canınızın parçası olduğunu düşünün inanın ne korku kalır ne endişe aksine daha sabırsızlıkla doğum yapmayı beklersiniz :)
Mammacita Hamileyim de diyemiyorum değilim de diyemiyorum ama genel olarak korkuyorum tüm süreçten. Hcg 11.64 çıktı
Fehime16 burcudincel bende 13haftaligim canım benmde ilk bazen kendimi nereye sürükleniyorum diye afalliyorum ama çok tuaf hisler onu görmek için ultrasonda can atmak ayrı heyecan korku ayrı mutluluktan ağlamak ayrı çok tuaf rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallaaaahhh rabbim güç kuvvet versin bizlere 😍🤣
Tupanne Benim de ilk hamileliğim ama nedense korkudan çok heyecanlıyım 🙈 normal doğumun mükemmel bi mucize olduğuyla ilgili o kadar güzel şeyler okudum ki inşallah normal doğum şansım olur diyorum 🙏🏻