Nazmomy Merhaba güzel anneler ve adayları 10 haftalık gebeyim hormonlar sebebiyle aşırı terlemeye başladım koltuk altı için zararsız ne kullanabilirim
Denizyildizii poyrazinannesi3547 elini ıslatıp karbonata batır koltuk altına sür hiç koku falan olmuyor. Hatta koku olduğu zaman bile sürsen hemen alıyor.
Nazmomy Gulcin2201 bende şuan o var hamile kalmadan öncede kullanıyordum zararı olur belki diye tereddüt ettim
Gulcin2201 Gulcin2201 kuzenim kimyager içeriğini sordum kendide kullanıyor tavsiye etti. Bende hamileligimi öğrendiğim anda itibaren kullanmaya başladım memnunum. Doktorumda yves rocher ürünlerini tavsiye etmişti.
Eylulunannesi-2 Nazmomy koltuk altı tasları satılıyor ter önleyici onları kullanablrsn. Watsonsdada gratistede var
Feyza-nur Mom726272 canımız annemiz forum kuralları gereği Farmasi, avon vb. katalog markalarından bahsetmek yasaktır. 🌸
Keskecocugumolsa Ben normal nivea rexona gibi koltuk alti urunletini kullanmaya devam ettim. 31 haftaligim. Yanlis mi yaptim? Bilmiyordum ben bi zarari mi var? Lutfen bildiklerinizi paylasabilir misiniz? Cok tedirgin oldum simdi
Seliner Keskecocugumolsa içeriği temizse alkolsüzse sorun olmayacaktır. Benim doktorum özellikle bir şey belirtmedi sadece deodorant olmaz roll on a dönün dedi. Ben daha temiz içeriğe geçmek istediğim için parfümlü olan her şeyi bıraktım. Şampuanlar vs dahil. Hepsini temiz içerikli doğal ürünlerle değiştirdim. Çok şart olsa doktor baştan uyarırdı diye düşünüyorum. Sormuştum çünkü ben de. Tedirgin olmayın 🙏🏼😍
Merve1455 @Denizyildizii @Nazmomy ben karbonatı Gül suyu ile ıslatıp sürüyordum hiç kokmuyordu😊 ama uğraşamadım şimdi siveno markasını kullanıyorum temiz içerik. Birde instgramda Rahiki Mahtum sayfasından geçen yıl alıp kullandığım tamamen doğal yağlardan yapılan krem şeklinde bir ürün kullanmıştım oda iyiydi.