Neres Bende Doğum hikayemi paylaşmak istedim😊 38 haftamda 06.06 başladı hersey,, Eşimle iftar yemeğine gitmiştik. Döndüğümüzde esim dedi “ biraz dışarıda dolaşalım” dolaşırken eşime dedim “ bugun içimde tuhaf his var bebeğimiz bu hafta gelir kesin” oda güldü geçti ciddiye almadı tabi daha 2 haftamız vardi😀 Neyse eve geldik, ben balkonda çamaşır topluyorum gece vakti 😀 Bir sıcaklık hissettim suyum geldi, hemen eşime gittim dedim kalk hastaneye gidiyoruz 🤣o tabi şok :) Hastaneye gidene kadar suyum gelmeye devam etti ama sancı felan yok! hastanede kontrol ettiler, o gecesi hastanede kaldım.. doktorlar dedi sabah 11e kadar sancın gelmesse suni sancı verecez... neyse hic yatamadım gece heyecandan sabaha doğru saat 6 da yavaş yavaş sancı gelmeye başladı adet sancisi gibi... saat 11:10 Doğumum başladı, saat 11:29 guzel kizim Meleğim dünyaya geldi😍❤️ 20 dakikada dogumum oldu 😍 allah herkese böyle kolay Doğum nasip etsin insallah 🙏🏽
Seyma18 Neres ay inşallah canım ya 🙏 ben 19+1 haftalık hamileyim nasıl doğum yaparım diye düşünüp duruyorum 🤔 Allah herkese kolay doğum nasip etsin 🙂 Size de geçmiş olsun 😊
Neres Seyma18 sagol canim.. allah sağ salım kucağına almayı nasip etsin🙏🏽 Ben dogumum basından sonuna kadar hic oturmadim hep gezdim dolaştım 🤣 hic de korkmadım bir sekil çıkacak dedim 🤣 Doğum zor olsa bile bebişi gördüğün an acı gidiyor o an😘
Neres Yürüyüş cok önemli yanı bol bol yürüyün... beni gören diyordu yat dinlensene biraz😀 ama hamilelik bir hastalık degil, her animin tadını çıkarmaya çalıştım .. zaman çabuk geçiyor bu günler geri gelmiyor..
Minaaagul Gözünüz aydın hayırlı olsun bebisiniz inşallah hastaneye gidene kadar suyum gelmeye devam etti demissiniz nasıl yaptınız peki o Zaman ustunuz battimi ne yapmamız gerekiyo ped mi koymak lazım idare eder mi ki🤔🤔🤔🤔