Suplt Merhaba acil 😪 Bugün detaylı ultrasona girdim Çok şükür iç organlarında falan bir sıkıntı çıkmadı. Fakat kol ve bacak kemiklerinde bir hafta geriden geldiği söylendi. Böyle bir durumla karşılaşan varmıdır
Kuyumcu Suplt benmde gerıden gelıyordu bır haftada duzeldı sonra tekrar gerı dustu sonra ılerı gitti yanı ıkı haftlık ılerı yda gerı sıkıntı ysagmaz dedı doktorum
Cekirdekailem Bana da hafta olarak 2 hafta geriden geliyor dedi. Karın çevresinde hafif bi gerilik var demişti Onun dışında sağlıklıymış şuan herhangi bi sorun yok diyorlar. Çocuğun yapısından olabilirmiş çok sorun değil bu dedi. 35. Haftadayım ben. Suplt
Cekirdekailem Suplt hayır sadece karın çevresi dedi. Bende beslenmeden olabilir mi iyide besleniyorum dedim çocuk minyon yapılı da olabilir sadece beslenme değil dedi. Şuan sağlıklı yapısından kaynaklıdır demişti
Suplt Kuyumcu kol bacak kısalığımıydı sizinde? Down belirtisi veya cücelik belirtisi olabiliyormuş allah korusun
Kuyumcu Suplt yanı okadarın hatırlamıyorum suan29 haftadyız kılosunda gerılık oldugunu hatıelıyorumnıcını ferah tut ınsallah saglıklıdır