Yagmurgencaydin Kızlar havuzluhandan alış veriş yapan var mı oradaki fiyatlar uygun mu ürünler kaliteli mi ona göre gideceğim karşıda kalıyor biraz uzak gittiğime deysin 😊
Huzurmelegim_28 Yagmurgencaydin benim gözüm yemiyor oraya doğru gitmeyi buzamanda önceden oksa hiç düşünmeden giderdim ama şimdi yok gidemm o kalabalığa giremem diye düşünüyorum normalde evden çıkmaz oldum zatem
Angella Yagmurgencaydin Ben herşeyi oradan aldım. Ablam da hep oradan toplu alıyordu. Ürünleri çok kaliteli ee bir de nakit olunca indirim de baya yapıyorlar.
_haziran Yagmurgencaydin geçen hafta oradaydım kafamdan direk sildim orayı aşırı pahalı kapı önlerinde ufak tefek pijamadır mama önlüğü var uyguna ama içer mazağazaya girince aşırı pahalı benden sonra annem gitmiş o da bişey almadan çıkmış çok pahalıydı
Asyaayaz1 Genelde çok uygun ve çok güzel ürünleri vardır 👌👌pandemiden dolayı bi türlü gidemedim ücretlere zam yaptılarmı hiç bilmiyorum ama gitmeye mutlaka değer👌
HaticeeKubraa 2 ay önce gittim uygundu baya pazarlıkta yaptım tabi o yüzden bir çok şeyi uyguna aldım .
Beyzan Esraesra1 o zaman çok da fark yok gibi zaten LCW de ebebekte filan o fiyata ürünler bulunuyor hele indirim dönemi denk gelirse dahs düşüyor fiyatları
Ebreva Yagmurgencaydin benim o kadar yakınımda oldugu halde koronadan dolayı gitmiyorum kız ben 😂 ilk kızımda oradan alışveriş yapmıştım ama fiyatlar genelde aynı sadece çeşit çok