Yrnokty53 bngs_irem evet emel hanım yaptı cokta memlunum benimki konuşma olmadan dogdu 34 de dogurdum bianda
bngs_irem Yrnokty53 Emel hanımdan geldim şimdi 2 hafta sonra emekli oluyormus ya :((( doğuma kaldı 1 buçuk ay napıcam bilmiyorum Nurettin bey nasıl bi bilgin var mı
Yrnokty53 bngs_irem nurettin bey ilk doktorum cok iyi bir doktor dalında ama ben uslubunu begenmedigim için gitmedim hamileliğimde
Merve43 ilkaybalkes eğer sehir hastanesine gelmeye karar verirsen ezgi hanıma gelebilirsin hem sezeryan olursan belki ben girerim mesela bugün sezeryan odasının hemşiresi benim😂😂
gmzns ilkaybalkes sebahattin çelik devlet hastanesi ultrason cihazı olarak iyi olanı soruyorsan ertanadalı yada aladdin kaçar
bngs_irem Yrnokty53 2 hafta sonra gidicem bakalım bende umarım memnun kalırım sezeryan istiyorum zaten kabul ederse
arzumrt tugba9293 erol beye en başından beri gidiyorum evet çok ilgili ama sezeryanı bana çok pahalı geldi 5500 tl dedi
tugba9293 arzumrt ertan beyin de 7100 alaattinde 5000 in cogunu hastane alıyor. erol beye her ihtimale karşı gidiyorım ben . ünide dogum düşümüyorum bi aksilik cıkarsa sevgiye düşersem diye . birde üni de komtroller cok yorucu geciyor o yüzden
Dmndmn ilkaybalkes Ben Sevcan Başarana gidiyorum özel muayenehanesi var.O kadar çok memnunum ki çok tatlı,güler yüzlü,rahatça soru sorabildiğim bi kadın.Hemde muayene ücretide diğer doktorlara göre çok uygun.Şiddetle tavsiye ederim 🤗