Sympktz Kızlar şeker yükleme testi yaptıracağım ama devlette yer bulmak işkence. Esenyurt beylikdüzü civarında özel hastaneye şeker yüklemesi yaptıran oldu mu. Fiyat ne kadardı. Telefonda fiyat vermiyor hiçbir hastane. Yardımcı olursanız sevinirim🧡
Taze_gebe Sympktz esenyırtta değil ama firüzköy bulvarında etik life tıp merkezi var fiyatı nispeten uygun olabilir bi klinikte ikili testte 700 lira demişlerdi orada 240 yaptırdım oradan kıyasla uygun diyorum🤷♀️
Hacerdnc Sympktz bende seker yüklemesi yaptıracağım sağlık ocagim biz yapıyoruz dedi. Eger saglik ocağıniz yapıyorsa orada da yaptırabilirsiniz. Bir sorun öğrenin derim.
Sympktz Hatta Yakuplu Birinci Hastanesine giden varsa yakın zamanda randevusu olan şeker yükleme fiyatınıda sorabilir mi acaba eşim çalışıyor bende tek başıma çıkamıyorum 🥺😔
Aysetan45 Şeker yüklemesi berbat Allah yardımcın olsun ben yaptım bide doktorum erken yaptırdı bir ay midem kendine gelmedi
Taze_gebe Aysetan45 lütfen yanlış anlamayın ama sizin deneyiminiz çok kötü geçmiş olabilir ancak böyle yazınca insanlar vazgeçebilir etkilenebilir bence daha dikkatli olmalıyız yazarken ben de güle oynaya döndüm mesela hem de açlıkla beraber 4 kez kan verdiğim halde şeker yüklemesi önemli olduğu için yazmak istedim ☺️💘
Sympktz Aysetan45 evet öyledir sonuçta aç karnına şerbet içiyosun resmen ama bebeler için katlanıcaz napalım ☺️
Hacerdnc Sympktz Anladım canım bende normalde özel hastaneye gidiyorum. Ama saglik ocağına gittiğim zaman hemsire seker yüklemesi yapılacaksa gelirsin yaparız burda demişti. Demekki her yer yapmıyor. Özel de ne kadara yapılıyor hic bilmiyorum. Bide fiyat söylemeleri lazım yani.
Hacerdnc Simge234 bazı kişiler zararlı vs diyormuş galiba seker yuklemesine. Ama doktorum bana bunu anlatırken soyle dedi. Hic bir dilim pasta yemiyor musun aynı şey dedi. Ben yaptirilmasini tavsiye ediyorum dedi. Ben yaptırmayı düşünüyorum açıkçası. Zaten vakti geldiğinde doktorun seni yönlendirir yapman veya yapmaman konusunda.