Bebek1_ canım geçen hafta Perşembe günü yatış yaptım, Cuma günü suni sancı başladılar, tam 30 saat sancı verildi ama 0 açılma, sonunda spinal sezaryen oldum. Yani her ikisini de yaşamış biri olarak şöyle anlatayım. Suni sancı öyle anlatıldığı gibi değil ama herkesin bi acı eşiği var kişiden kişiye değişiyo, doğal olarak zor bişey sancı çekmek sonunda normal Doğum yapabilirsen unutur gidersin. Sezaryene gelince kesinlikle o da anlatıldığı gibi değil. Bende ameliyattan çok çok korkan bi insandım ama o an bebekten başka bişey düşünmüyosun emin ol o iyi olsun da gerisinin bi önemi yok diyosun. Ben bütün çekiştirmeleri falan hissettim tansiyonum oynar diye çok korkuyodum biraz başım döndü o da verilen ilaçlardan oluyomuş başımdaki ekip mükemmel rahatlattı beni 😍 çıktıktan sonra da öyle uyuşukluk geçince pat diye ağrı başlamıyo, hatta bende hiç ağrı olmadı 🤗 sadece ikinci gün çok fazla gaz sancısı çektim o biraz beni zorladı. O da 30 saat aç kalmam ve üstüne sezaryenden sonra belli bi süre de bişey giyemedim, birden yemek yiyince bağırsaklar sapıttı tabi 😂😂🙈 şu an 5 günlük anneyim 😍 ilk günden beri her şeyimi kendim yaptım yataktan bile destek almadan kalktım. Bebeğim küvezde biraz kilo kaybettiği için şu an onunla ilgileniyorum 2 saatte bir beslemeye giriyorum yani bir haftadır 0 uyku desem yeridir 😂 ama benim için herşey çok mükemmel çünkü minik mucizeme kavuştum ve eve gitmemize de çok az kaldı 😍😘❤️❤️ Annelik çok güzel bişey, bende senin gibi çok taktım ama şu an o günleri hatırlamıyorum bile 🤗 sonrasını düşün ve kendini mutlu et bebeğinin kokusunu içine çektiğini düşün herşey çok güzel olacak doğumunun şekli nasıl olursa olsun 🤗 inşallah sağlıkla gelir senin miniğinde ❤️😍🤲🏼