Mary Carsamba hcg testi yaptirdim 40.08 cikti. Bugun tekrar tetkik istedi doktor 200 uzeri ise gebesiniz dedi 618 cikti. Ama kanamam var cok korkuyorum
Vldn Mary nasil geri ckmis ayaga kalkmaman lazimdi ve ittirmen lazimdi o ilaci azicik bise ittirip birakmasaydin keske ilacin tamamen gttiginden emin olmadan kalkmaman gerekir progestan verdiyse sikinti yapma 200 ml mi verdi 100 ml mi
Vldn Mary korkma korkarsan kotuyu cagrirsin 200 ml alttan cok kuvvetlidir ise yarar kanama durdurur kahve lekeye cevirir sabah aksammi yazdi
Vldn Mary canim ben cok yasadim bu durumlari kanama vesayre 8. Ayimdan gidiyorum tamamen progestan kullandim diyebilirim hamileleigim boyunca oyuzden korkma dua et hep pozitif dusun
Mary Vldn evet aslinda bugun cok hareket etmişim 12000 adim atmisim hastanede kosmaktan simdi yatmaya basladim düşük olursa nerden anlarim onuda bilmiyorum cok karisti kafam 🙁
Vldn Mary canim dusuge felan simdi kafani takma agrilarin baslarsa hemen doktora gitt ama progestanini duzenli kullan ve bol bol su ic
Vldn Mary bide kanaman durana kadar ayaga kalkma derim ben cok tetikliyor kanamayi kanama varken ayaga kalkip is yapmak
uras Mary ayaklarıni yüksek tut canim yat mümkün olduğunca düz yat wc disinda kalkma sancin çok olursa ve kanama devam ederse git acile yine canim sakin olmaya bak çok zor ama kendini teskin et
Mary tubatayfun 4 haftalik oluyorum degerim cok iyi cikmis ben kanamadan dolayi varsada düştü diye düşünüyordum ama yuksek cikti. Kimsede yok danisacagim kanama ne zaman duracak onu da kestiremiyorum. Allah kimseye yasatmasin
Mary uras sancim yok canim regl gibi kanama oluyor dediklerini yapicam bana dua edin insan heyecan panik yapiyor🙏🙏
tubatayfun tubatayfun allah sifani versin o kanamalarin nekadar korkutucu oldugunu biliyorum benimde kanamam var ama iyi bebebekler cok sukur