Arifcaninannesi Tulaytemurxx kizim olsaydi Aybüke koyacaktim ama ikimci oglum olacak metehan koyacagim
Nurklc38 Tulaytemurxx bi ben öğrenemedim herhalde yaaa kaç hafta da ögrendiniz :) kız olursa lalin koymayı düşünuyorum ya da ya da lina aklımda çok isim var ama en kalıcıları bunlar :)
nazmiyeee Tulaytemurxx bende yeni öğrendim bizimde kızımız oluyor 🙈🐣 Kaç haftalıksınız? Sağlıcakla gelsin inşallah prenses🎀
Mavisim93 Bende 17+5 de öğrendim değişme durumu var diyorlar ilerleyen haftalar da netleşir diyorlar doğru mu sizce
Tulaytemurxx Mavisim93 Valla hic bilmiyorum bende dedirginlendim %80 falanmi dedim hayir %100 kız dedi
Mavisim93 hanzadeee inanın bi fikrim yok eşime işyerinden arkadaşları demiş eğer öyleyse anca detaylı da görünür diye düşünüyorum alışverişte yapmıştık biraz da yüklü miktardı cinsiyet değişirse nasıl yapcaz bilmiyorum
durununannesiiiiii Tulaytemurxx bende 17 haftamda kız olduğunu ögrendim banada hep erkek hissesiyoruz erkek olabilir değişir diyolar ama doktorum 3 kez tekraraladı çok net gördüm kız dedi ama ister istemez insan acaba değişirmi diye düşünüyor🤔
Nurklc38 nazmiyeee 12+2 haftalıgım canım haftaya 13 olcam ikili tarama için gidicem inşAllah o zaman ögrenirirm 🥰
Nurklc38 Tulaytemurxx özele gidiyorum canım doktor ikili tarama da söylerim dedi azcık daha meraklan dedi