Dua35 Arkadaşlar merhaba rutin kontrol e gitmiştim nst de sancılarım çıktı,1 cm açılmam var ve bebek aşağıya indiği için yatışım yapıldı ,ciğer geliştirici vuruldu ,dua eder misiniz çok korkuyorum
Saree1 Dua35 Rabbim evladını sağlıkla sana bağışlasın . Bende aynı durumdayım , Rabbim gönlüne ferahlık versin inşaallah bi sıkıntı çıkmadan alırsın kucağına 🌸 kilosu gelişimi nasıl
Jasmine2019 Dua35 Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla gelsin bebiş Allahın izniyle kurtulursunuz
Dua35 Saree1 çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun sizde sağlıkla kavuşun ,2200 daha çok minik🥺karın çevresi geri bi hafta
Saree1 Dua35 maşaallah 2 kg yı geçmiş Allahın izniyle bi sıkıntı çıkmaz inşaallah gönlünü ferah tut Rabbime sığın , emanetin sahibi emaneti korur inşaallah… 🌸🍀
Dbe24 Dua35 hiç korkmayın aynı haftada bende karın ağrısıyla acile gitmiştim benimde sancım çıktı 1 cm açılmam vardı yatış yapıldı ciğer geliştirici vuruldu ama bir gün sonra taburcu edildim kendinizi strese sokmayın yeter Allah büyük bol bol dua edin sağ salim kavuşursunuz bebişinize inşallah 🙏🏻🥰
Baybymucize Dua35 bir premetüre annesi olarak şakın korkma canım allahım bebeğine o gücü verecek bende 33+4doğum oldu kızım Yanımda 4.5aylık iyi düşün dayandığın kadar dayan stres olma
Mnevvr53 Dua35 grcmis olsum canim dualarimiz seninle Birsey sormak istiyorum bebegin asada oldugunu anladinmi mesela benim gebeligimde hep asaya dpgru baski sancim oluyo durmadan bunlar oluyormuydu sana bende 33 haftaligiz
Dua35 Mnevvr53 çok teşekkür ederim amin,hayır hiç anlamadım sadece çok tuvalete gidiyordum sürekli baskı oluyordu