boncuklu95 Merhabalar Bursa’da tüp bebek için önerileriniz nelerdir, ben bursa bahceciyi düşünüyorum. Burada tüp Bebek yaptiran varmı ,yada başka yerde yaptırıp onerebileceginiz bı merkez.
Esenburhan123 boncuklu95 pembe mavi Nevin hanım öneririm her şeyiyle ilgileniyor beslenmenden spora kadar gereksiz hiç bir tahlil yaptırmıyor
Nesityyy boncuklu95 canım ben İstanbulda bahçecide yaptırdım ekipleri Cook iyiler… Çok şükür ilk denemede pozitif haberi aldık şu an 15+5 haftaligiz ☺️Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Esenburhan123 boncuklu95 Aralık ayında tüp bebek için gittim daha önce klomen vs kullanmıştım yaşın küçük aşılama deneyelim dedi beb yoruldum vs dedim beni ikna etti Ocak ayında rahim filmi çektirdim tabi bu esnafa diyet listesi verdi destek vs oldu psikolojik açıdan Allah razı olsun ilaç takviyesi vs yaptı dengelerimi düzenledi ocakta rahim filmi çektirdim aşılama olacaktı ama kendiliğinden gebe kalmışım. Cok ilgili yurtdışından tüp bebek için hastaları var
Gzhm16 boncuklu95 isterseniz tüp bebek merkezinde çalısan arkadasım var size ona yönlendirebilirim fiyatta falan yardımcı olur doktor murat erdemir intermetten inceleyin begenırseniz yönlendirebilirim
Esenburhan123 Gzhm16 Murat Erdemir’e gittim hiç memnun kalmadım direk ücrete konuşuyor 3 ay denedik olmadı bana sen gebe kalamazsın dedi kullanırım ilaçlarla kocaman kocaman kistlerim oldu açıklamada yapmadı kendi 2 dk muayne edip asistanı bana ilaç yazdırıyor ben muayne odasından çıkana kadar doktor diğer hastaya koşuyor kendim ebeyim böyle iletişimsizlik görmedim. Yanında çalışan ebeler hemşireler iyiler ama doktora gidiyorum ben hasta bakıcam diye hastadan oluyor
boncuklu95 KkubraOz Acıbadem için eskiden çok iyiymiş fakat son bir yıldır pek ilgilenmiyorum hastalariyla çok fazla bekletiyorlarmis
saniye_kucukdindar Pembemavi hastanesini öneririm elinizde bulunan tahlil sonuçlarınızla randevu oluşturup ücretsiz ön görüşme yapabilirsiniz
Gzhm16 Esenburhan123 allah allah cok şaşırdım murat bey çok iyidir ben yıllarca kendisine gittim herşeyime o baktı
canan1996 boncuklu95 Canım bursa jinemet tüp bebek merkezinde yaptırdım ilk denememdi şimdi 34 haftalık hamileyim Ablamında 9 senelik evli olmuyor oda orayı düşünüyo
Esenburhan123 boncuklu95 tomakoyda çektirdim doktor cok iyi sohbet ediyor ve canın acıdıgında zorlamıyor bende tıkanıklık vardı 10 sn kadar sancı oldu ve tüp açıldı cok acılı değil hemen geçiyor doktorum zaten işlemden önce agrı kesiçi iç dedi ama ben onunda yapmadım güzel geçti Allah şükür b
boncuklu95 Birde bu tüp bebekte ilaçlara rapor filan veriliyormuş daha uyguna geliyormuş o nasıl oluyor bilen. Var mi?