BirMucize2015 https://resmim.net/zordog/ yarin yada cuma günü hastalanmam gerek ovu testim bu sekilde cikiyor. yorum yaparsaniz cok mutlu olurummm
BirMucize2015 1yildirim-bebek 13 mayistaydi canim yumurtlamam. T cizgisi cok koyu degil ama hamilelik olsa daha koyu olmasi gerekmezmiydi ?
1yildirim-bebek Yumurtlama dönemini görduysen adete iki gün kala heleki böyle cikmamsi gerekiyo bende cizgi hoc cikmamisti ama hamile kaldigim ay bende yaptim hatta elimde vardı bugun bile yaptim t cok koyudu ama c t fark edermi onu bilmiyorum
BirMucize2015 1yildirim-bebek anladim canim ben 5 gün önce yapmistim cok silik cikmisti dün aksam yaptigim ilk resimdeki gibi bugün sabahta bu sekilde cikti ama kafami karistiran iki cizgininde kopkoyu olmasi gerek diye yorumlar yazilmis hep diger postlarda benimkine c koyu t daha acik renk olunca biraz ikilemde kaldim
1yildirim-bebek BirMucize2015 yok canm ben suan uc ayligim t kopkoyu c onn kadr degil ama bence adet gnlerinde bukadr koyu olmaz diye dusunuyorum insllah vardir normal bi testte bile cikar iki gun kala yarin yap bence korkma verende rabbim alanda ben 4ssenedir ugrasiyorum hic ummadigim anda öğrendim ins sanada öyle olur😀
BirMucize2015 KkubraOz yine negatif görücem diye cok korkuyorum canim ya ondan iki gün bekliyim diyorum cünkü en gec cuma günü adet olmam lazim eger olmazsam cumartesi yaparim diye düsündüm bi yandanda icim icimi yiyor yarin dogum günüm eger varsa ben herkese süpriz yapiyim istiyorum ondan ovu yaptim daha koyu ciksaydi biraz olsun cesaretlenicektim erken gebelik testi icin 🙈
KkubraOz BirMucize2015 t çizgisi c den koyu mu şu an testinde . İçindede belirsizlikle durmak daha kötü yani yarın sabah bi test yapabilirsin bence. Dediğin gibi varsa süpriz olur 😍 çıkmazsa da adet gününü beklersin ama bence var çnkü adete yakın t çizgisi bu kadsr koyu olmaz
BirMucize2015 1yildirim-bebek canim dogrumu anladim t olan yer c den daha koyu sende demi? Öyle olunca belli oluyormus zaten hamilelik benim ne yazikki t okadar koyu degil 🥺 sende cok uzun süre beklemissin bizimde 3 seneyi gecti daha nasip olmadi 😔 insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim ❤️ cesaretimi toplarsam sabah ilk idrarla yaparim bi test 🙈
1yildirim-bebek BirMucize2015 test varsa gebelik illa ilk idrarla yapiscaksin diye bisy yok ama adete iki gun kala da okadar koyu vizgi olmaz canm belki farketmiyodur t c insllh guzl haber verirsin hadi bekliyorum bende
BirMucize2015 KkubraOz yok canim c cizgisi daha koyu t daha acik olan sabah uyaninca yapicam sanirim insallah güzel sonuc alirim 🤲🏻 Adet günüm zaten yarin yada yarin olmazsa cuma kesin olurum
BirMucize2015 1yildirim-bebek insallah kuzum ya sabah kalkinca yapicam test insallah iki cizgi olur 🙈
1yildirim-bebek BirMucize2015 yaaa tüh üzulme herşeyin vakti zamnı vardır canm yumurtlama testi yaprken yumurtlama gunu yüz ustu yat kalma ben oyle kaldim